AW Hangout 225: diep gaan met POCO en moeten we bang worden van Amazon?

Het hoofdonderwerp van deze podcast is POCO. Dit tweede (of derde) merk van Xiaomi doet het goed onder onze lezers. Wat is het precies voor merk en wat is de strategie?

AW Hangout 225

Voordat we het onderwerp POCO aansnijden nemen we eerst wat nieuws door. Zo heeft Amazon zijn dienst Warehouse ook in Nederland geïntroduceerd, hier zou je tweedehands artikelen en dergelijke kunnen kopen. Toch lijkt het niet altijd goedkoper te zijn. We gaan ook nog in op het gerucht dat LG de handdoek in de ring zou gooien wanneer het gaat om smartphones. Dat is niet de eerste keer dat we dat horen en we zijn geneigd te geloven dat het wel eens zo zou kunnen zijn.

AW Hangout 225 beluisteren

Je kunt de podcast onder andere via deze apps beluisteren:

Verder kan je ook jouw favoriete app voor podcasts, bijvoorbeeld Google Podcasts, door te zoeken op AW Hangout of Androidworld. Gebruik je geen podcast-app? Dan kun je hem hier direct beluisteren. Wil je hem downloaden om offline te beluisteren? Klik dan hier. Het is ook mogelijk om via Google Zoeken een podcast te beluisteren. Hoe dit werkt, leggen we in dit artikel uit.

Lees meer over:
AW Hangout

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer