AW Hangout 223: Matthijs Pontier over privacy en het gebrek aan kennis daarover

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Het is verkiezingstijd en dan is het tijd om uit te vinden hoe de verschillende partijen tegenover de 'belangrijke zaken des levens' staan zoals privacy. Naar aanleiding van de themaweek op Androidworld hierover spraken we met Matthijs Pontier, lijsttrekker van de Piratenpartij.

“De privacy van burgers dient gewaarborgd te worden”   

Dat is een van de standpunten waar de Piratenpartij voor staat. Naar aanleiding van ons interview met de lijsstrekker, gaan we in de AW Hangout dieper in op een aantal zaken over privacy, apps, Google en Facebook, de overheid en nog veel meer. Je kan onze AW Hangout weer via de gebruikelijke kanalen zoals YouTube, Spotify en Soundcloud bekijken en beluisteren. Je vindt ze allemaal hieronder.

AW Hangout 223 beluisteren

Je kunt de podcast onder andere via deze apps beluisteren:

Verder kan je ook jouw favoriete app voor podcasts, bijvoorbeeld Google Podcasts, door te zoeken op AW Hangout of Androidworld. Gebruik je geen podcast-app? Dan kun je hem hier direct beluisteren. Wil je hem downloaden om offline te beluisteren? Klik dan hier. Het is ook mogelijk om via Google Zoeken een podcast te beluisteren. Hoe dit werkt, leggen we in dit artikel uit.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk