AW Hangout 217, straks betalen voor Google Photos, wat vinden wij er van

AW Hangout 217, straks betalen voor Google Photos, wat vinden wij er van

We zijn er heel even een weekje tussenuit geweest vanwege de verhuizing, maar we zijn er weer. In aflevering 217 van de AW Hangout hebben we het uitgebreid over het nieuws dat Google Photos een betaalde dienst wordt. En dat vinden we met zijn allen een schande, maar is dat wel terecht?

Oprolbare telefoon

Verder praten we over de nieuwe Rollables van OPPO en het arriveren van Google Pay in Nederland bij een aantal hippe banken. Verder heeft Huawei heeft bevestigd dat het Honor verkocht is aan een stel investeerders en de stad Shenzeng in China. Kan Honor hiermee de restricties van de Amerikaanse regering ontwijken?

AW Hangout #217 beluisteren

Je kunt de podcast onder andere via deze apps beluisteren:

> Spotify

> Soundcloud

> iTunes

> Stitcher

Verder kan je ook jouw favoriete app voor podcasts, bijvoorbeeld Google Podcasts, door te zoeken op AW Hangout of Androidworld. Gebruik je geen podcast-app? Dan kun je hem hier direct beluisteren. Wil je hem downloaden om offline te beluisteren? Klik dan hier. Het is (sinds kort) ook mogelijk om via Google Zoeken een podcast te beluisteren. Hoe dit werkt, leggen we in dit artikel uit.

Lees meer over:
AW Hangout

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties