APPart Podcast #2: Jibbe is 16 en gek van smartphones en tech

In APPart onderzoeken we wat onze smartphone ons kan leren over onze persoonlijkheid en in de tweede week keken we naar het zestienjarige geweld - wel, hij is erg aardig - Jibbe Schiettecatte. Wat verraadt de telefoon van Jibbe, zijn apps en sociale mediagebruik over hemzelf?

APPart Aflevering 2

Niets of niemand staat vandaag zo dicht bij onszelf als onze smartphones. Het zijn ontzettend belangrijke tools die we helemaal personaliseren en elk op een unieke manier gebruiken. Onze telefoons weten dus meer van ons dan onze vrienden, partners, familie.

Androidworld gaf vorige maand de aftrap voor een nieuwe podcastreeks APPart waarin we helemaal in de telefoon van onze gasten kruipen. We kijken naar het type telefoon, een aantal opmerkelijke apps en mensen die hij of zij volgt op sociale media. Achteraf komen we met een onherroepelijk verdict waarbij we de karaktereigenschappen en kenmerken analyseren. of dat proberen we alleszins. Dit keer was ons slachtoffer de zestienjarige Jibbe Schiettecatte. Hij is gek op technologie en testte al een telefoon voor het AW Beta Team.

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties