Over ons

Androidworld is in 2008 door Ruud Caris, Dimitry Vleugel en Sander Tuit opgericht en werd de grootste Androidcommunity van Nederland en België die dagelijks bezocht wordt door tienduizenden Androidliefhebbers. Inmiddels bereikt Androidworld 1 miljoen unieke bezoekers per maand, die samen zo'n 4,5 miljoen views genereren. Er zijn 110.000+ geregistreerde gebruikers op Androidworld en onze app, de Androidworld Reader, is 100.000+ keer gedownload.

Onderstaande Android-enthousiastelingen voorzien jou dagelijks van het laatste nieuws, apps, games, reviews en natuurlijk een behulpzaam en actief forum

Dimitry 'DIM' Vleugel

Doet druk, creatief en is ondernemer. Android vanaf dag één. Goed met social media en nog beter met Messengers. Werkt op een Chromebook (hij is zo gewoon gebleven) en wisselt vaker van telefoon dan van schone sokken.

Doet: content, marketing/PR, creatief en sales

→ Lees alle artikelen van DIM

E-mail  Twitter

Over ons

Claudia Rahanmetan

Begon in 2010 al artikelen te tikken en te controleren voor Androidworld. Inmiddels loopt ze maandelijks met verschillende Androidtelefoons, smartwatches en koptelefoons, maar haar daily drivers zijn momenteel de Samsung Galaxy S21 Ultra, de Garmin Epix en de Sony WH-1000XM4. Verder eet ze als het even kan wekelijks pokébowls en sushi en daarom doet ze veel aan kickboksen en hardlopen. Ze werkt op een fijne Windows-bak met daarbij een LG 34WP65C-B curved ultrawide, een Penclic KB3-toetsenbord en een Logitech MX Vertical.

Doet: hoofdredactie

→ Lees alle artikelen van Claudia 

E-mail  Twitter

Over ons

Jelle Passchier

‘Patat-zeggende’ redacteur bij Androidworld met een grote passie voor smartphones en andere smart-producten. Genoot van elke zoete Android-versie, maar vond Jelly Bean en KitKat stiekem het lekkerst. Kijkt nu uit naar een Italiaans hapje Tiramisu. Test verder vol liefde mobiele apparaten en helpt mensen daarbij graag met het vinden van hun ideale device. Vindt het interessant om complexe tech-onderwerpen begrijpelijk(er) te maken en om te kijken naar hoe tech onze wereld en cultuur verandert. Houdt ook van sport, koekjes en binnen zijn.

Doet: content

→ Lees alle artikelen van Jelle

E-mail

Over ons

Laura Jenny

Had op haar elfde als één van de eerste middelbare scholieren een mobiele telefoon (Pocketline Swing), terwijl ze hem niet eens wilde. Tot ze een jaar later sms’en ontdekte en besefte dat telefoons veel in hun mars hebben. Dat typen van woorden is nooit meer gestopt en de interesse in techgadgets ook niet. Haar Androidworld-artikelen tikt ze inmiddels wel op een laptop, hoor. ;)

Doet: content

→ Lees alle artikelen van Laura

E-mail

Over ons

Moderators

Patrick Klijzing

Forumbaas, rechtvaardig, streng en natuurlijk ook uit Limburg. Veel Android-toestellen gehad, maar is nog steeds het meest enthousiast over Nexus-apparaten. Verder doet hij passief aan hardlopen en schrijft hij af en toe een artikeltje op Androidworld. Daarnaast stiekem verliefd op Penny van The Big Bang Theory en houdt van Smurfen.

→ Lees alle artikelen van Patrick 

E-mail   Twitter

Over ons

Contact opnemen kan rechtstreeks met de personen uit het AW-team, of in het algemeen via de contactpagina.

Androidworld Media BV
Robert Peereboomweg 11
2031 BC Haarlem

KVK: 55422950
BTW: NL851703094B01

Dit vind je misschien ook leuk