Over ons

Androidworld is in 2008 door Ruud Caris, Dimitry Vleugel en Sander Tuit opgericht en werd de grootste Androidcommunity van Nederland en België die dagelijks bezocht wordt door tienduizenden Androidliefhebbers. Inmiddels bereikt Androidworld 1 miljoen unieke bezoekers per maand, die samen zo'n 4,5 miljoen views genereren. Er zijn 110.000+ geregistreerde gebruikers op Androidworld en onze app, de Androidworld Reader, is 100.000+ keer gedownload.

Onderstaande Android-enthousiastelingen voorzien jou dagelijks van het laatste nieuws, apps, games, reviews en natuurlijk een behulpzaam en actief forum

Dimitry 'DIM' Vleugel

Doet druk, creatief en is ondernemer. Android vanaf dag één. Goed met social media en nog beter met Messengers. Werkt op een Chromebook (hij is zo gewoon gebleven) en wisselt vaker van telefoon dan van schone sokken.

Doet: content, marketing/PR, creatief en sales

→ Lees alle artikelen van DIM

E-mail  Twitter

Over ons

Claudia Rahanmetan

Begon in 2010 artikelen te controleren en te tikken voor Androidworld en is na een korte pauze weer teruggekomen. Enthousiast Pixelgebruiker met af en toe een uitstapje naar andere merken. Verder eet ze als het even kan wekelijks pokébowls en sushi en daarom doet ze ook actief aan kickboksen en mountainbiken. Werkt op een fijne Windows-bak.

Doet: hoofdredactie

→ Lees alle artikelen van Claudia 

E-mail  Twitter

Over ons

Sebastien Marien

Millennial die al helemaal weg was van smartphones en tech toen hij nog met het fietsje naar de middelbare school trapte. Studeerde af als journalist nadat hij flink wat docenten het leven moeilijk maakte met zijn stukjes over Android en tech. Houdt van interviews en diepgaande artikels. Belg undercover in Nederland trouwens.

Doet: content

→ Lees alle artikelen van Sebastien

E-mail  Twitter

Over ons

Jeffrey van de Velde

Een Androidtelefoon op jonge leeftijd bleef helaas niet mogelijk, de fascinatie voor het besturingssysteem was alvast aanwezig. Begon in 2014 met het tikken van artikelen over het laatste technologienieuws en volgt Sundar Pichai altijd op de voet (of gewoon via Feedly...). Ooit in België gewerkt en kenmerkt zichzelf graag als de nep-Belg met liefde voor Belgisch technologienieuws. Welke telefoon hij momenteel gebruikt? Niemand die het weet.

Doet: content

→ Lees alle artikelen van Jeffrey

E-mail  Twitter

Over ons

Forumteam

Patrick Klijzing

Forumbaas, rechtvaardig, streng en natuurlijk ook uit Limburg. Veel Android-toestellen gehad, maar is nog steeds het meest enthousiast over Nexus-apparaten. Verder doet hij passief aan hardlopen en schrijft hij af en toe een artikeltje op Androidworld. Daarnaast stiekem verliefd op Penny van The Big Bang Theory en houdt van Smurfen.

→ Lees alle artikelen van Patrick 

E-mail   Twitter

Over ons

Niels Anders

Niet alleen zijn naam is anders. Loopt op Linux en Android en loopt daarnaast ook hard. Is Cum Laude afgestudeerd op de Hogeschool der Moderatie en mag zich op ons forum dan ook terecht Super-Moderator noemen. Zijn aanspreektitel is doctor maar wij mogen mijnheer Niels zeggen.

→ Lees alle artikelen van Niels 

E-mail   Twitter

Over ons

Contact opnemen kan rechtstreeks met de personen uit het AW-team, of in het algemeen via de contactpagina.

Androidworld Media BV
Robert Peereboomweg 11
2031 BC Haarlem

KVK: 55422950
BTW: NL851703094B01