Zwarte HTC One max verschijnt op website van HTC Hong Kong

Zwarte HTC One max verschijnt op website van HTC Hong Kong
De HTC One max is in de kleur zwart verschenen op de website van HTC Hong Kong. Of deze kleur ook naar andere landen komt blijft vooralsnog onbekend.

Verschillende kleuren

HTC lijkt bezig te zijn in een opmars om hun telefoons enkele maanden na de release altijd in andere, frisse kleuren aan te bieden. Zo is de huidige HTC One niet alleen meer in het standaard zilver en zwart te verkrijgen, maar inmiddels ook in het glamour red en vivid blue. De HTC One Mini is ook in deze kleuren te verkrijgen, alhoewel de rode versie niet in Nederland te koop is.

De One max is vooralsnog alleen in het zilver te verkrijgen en veel mensen vroegen zich af of dit toestel überhaupt in het zwart of andere kleuren uit zou komen. Op de website van HTC Hong Kong is nu een zwarte variant van deze phablet verschenen en een rode versie verscheen ook al eerder op het wereldwijde web.

HTC One max verschijnt in het zwart op website HTC Hong Kong

HTC One max

De HTC One max is de 5,9 inch phablet van HTC. Een phablet is een kruising tussen een mobiele telefoon en een tablet en heeft een groter scherm dan de gemiddelde mobiele telefoon, maar een kleiner scherm dan de gemiddelde tablet. De One max is eigenlijk een grote versie van de 4,7 inch HTC One. Het apparaat draait op een Snapdragon 600-chipset van Qualcomm en heeft 2GB werkgeheugen aan boord. Het interne geheugen is 16GB of 32GB en de HTC One max is in lange tijd het eerste high-end toestel van HTC met een microSD-kaartslot. In onze review roemden we het prachtige scherm, de prachtige behuizing, de goede accuduur en de Boomsound-speakers, maar waren de prijs, grootte en gewicht enkele minpunten.

Beschikbaarheid

Of het toestel ook bij ons in het zwart, rood of andere kleuren verkrijgbaar zal zijn en wanneer dit moet gebeuren is onbekend.

Lees meer over:
HTC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties