ZTE lanceert Max XL met Android 7.1.1 en flinke accu voor 130 dollar

ZTE lanceert Max XL met Android 7.1.1 en flinke accu voor 130 dollar
De ZTE Max XL is de nieuwste budget-smartphone van het Chinese merk. Met dit toestel bieden ze specs die in dit segment passen, maar dan wel met Android 7.1.1.

ZTE Max XL

De ZTE Max XL wordt aangedreven door de Snapdragon 435 in combinatie met 2GB RAM. Standaard is er 16GB opslag aanwezig, hetgeen uitgebreid kan worden met een microSDkaart van 128GB. Zo heb je in ieder geval in deze prijsklasse een meer dan acceptabele opslag. 

ZTE Max XL

Verder zien we een stevige 3990 mAh-accu die het geheel van stroom moet voorzien. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy S8 moet het doen met 3000 mAh en heeft een scherm waar meer stroom voor nodig is. De Max XL heeft een 6 inch fullHD-scherm en maakt foto's met een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en de voorkant is uitgerust met een 5 megapixel-camera. Wellicht overbodig om te noemen, maar er is een headphone-jack aanwezig en aan de achterzijde vinden we een vingerafdrukscanner. Het geheel opladen gaat met een USB-C-kabel.

Voor een prijs van 130 dollar, heb je op deze manier een smartphone die voor het budget-segment een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft op papier. Dit in combinatie met het feit dat de Max XL op Android 7.1.1 Nougat draait bij de lancering, maken dit voor velen een interessante optie als je budget niet zo groot is. 

ZTE Max XL

Amerika

Voordat je meteen enthousiast wordt, op dit moment wordt de ZTE Max XL onder andere in Amerika aangeboden bij een aantal providers. Op dit moment is het nog niet duidelijk of dit toestel ook naar Nederland en België zal komen, maar gekeken naar het verleden is die kans vrij klein. Uiteraard is het wel mogelijk om het toestel in het buitenland te bestellen, waarbij je er wel altijd rekening mee te houden dat er mogelijk enkele banden niet ondersteund worden. Dit betekent dat er - afhankelijk van het model - bij bepaalde providers geen (4G-)verbinding mogelijk is.

Lees meer over:
ZTE

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer