ZTE Grand S EXT, gebogen toestel met een smartdock

ZTE Grand S EXT, gebogen toestel met een smartdock

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Huawei is een van de bedrijven uit China die snel marktaandeel winnen in het westen. ZTE is een bedrijf dat veel lijkt op Huawei alleen daar lukt het nog niet zo met het winnen van marktaandeel. Vandaag lekten er beelden van het komende vlaggenschip.

NMT

Dit nieuwe vlaggenschip zou gebrouwd moeten worden met de NMT-techniek. NMT staat voor Nano Molding Technology, hierbij wordt kunststof en metaal onder hoge druk in een mal gespoten om de vorm te maken. Het resultaat is een metaalachtig materiaal, hetgeen licht en goedkoop is met de juiste premium uitstraling.

ZTE Grand S EXT

De ZTE Grand S EXT valt op door zijn gebogen achterkant en de mooie Smart-dock die (eventueel) bij het product geleverd gaat worden. We denken uit de afbeelding op te kunnen maken dat de smartdock de Grand S EXT draadloos gaat opladen en dat hij op een of andere manier op de smart-dock blijft hangen/zweven. Dat laatste zou eventueel bereikt kunnen worden door het gebruik van een magneet.

ZTE

Hoewel de achterzijde van de Grand S EXT gebogen is zien we in de afbeelding dat het scherm wel gewoon plat is. Deze gebogen achterzijde hebben we al eerder gezien bij de allereerste Xperia-toestellen van Sony. Een vorm als die van de ZTE Grand S EXT zorgt ervoor dat het toestel goed in de hand ligt maar geeft wel wat uitdaging in het ontwerp.

Beschikbaarheid

Het betreft hier een afbeelding die onder andere op de Red Dot 21-website staat en waar verder geen enkele technische specificaties bij te vinden zijn. Het zou heel goed een studiemodel kunnen zijn of een mock-up om wat designideetjes te proberen. Ons spreekt het in ieder geval wel aan, jou ook?

Oh ja: Net als de bron maken wij ook niet de te eenvoudige grap over de naam Grand S EXT...

Bron: AndroidNext 

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk