Zou Lemon Meringue Pie (LMP) de nieuwe naam voor Android L worden?

Zou Lemon Meringue Pie (LMP) de nieuwe naam voor Android L worden?

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Lemon Meringue Pie (LMP)

De naam Lemon Meringue Pie (LMP) duikt op een tweetal plaatsen op waardoor het weer iets aannemelijker is dat dit de nieuwe naam voor Android L gaat worden bij de uiteindelijke lancering. We zien in een stukje code uit de SDK van Android de naam 'LMP', hetgeen zou kunnen duiden op de afkorting voor Lemon Meringue Pie. Ook de in WiFi-certificatie van HTC Flounder zien we ook een verwijzing naar deze afkorting. Ook geeft een zoekopdracht in de Android Open Source repository, worden ook negen resultaten getoond. Uiteraard is dit geen sluitend bewijs, maar wel een aanwijzing.

Beschikbaarheid

Wanneer we Android L, ofwel Lemon Meringue Pie gaan zien is niet bekend. Het zou zomaar eens eind oktober kunnen zijn, dan zou ook de Nexus X (of Nexus 6) getoond worden. Daarnaast heeft Google aangegeven bij de lancering van de Android L developer preview dat deze ergens in de herfst voor de consumenten beschikbaar gesteld zou worden.

Bron: Android Police

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk