Zoom lanceert live ondertiteling voor videovergaderingen

Zoom lanceert live ondertiteling voor videovergaderingen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Zoom heeft maakt nu voor iedereen live ondertiteling beschikbaar gemaakt in zijn dienst voor videovergaderingen. Je kan Engelstalige tekst in real-time in beeld laten verschijnen. Het werkt zowel voor gratis gebruikers als voor de klanten die ervoor betalen.

Zoom live ondertiteling

Zoom heeft zijn live ondertitelingsfunctie nu uitgerold naar een grote groep gebruikers. Het is voor iedereen die videobelt met Zoom nu mogelijk om bij Engelstalige sprekers de ondertiteling aan te zetten en tekst wordt dan automatisch en in real-time gegenereerd.

De bekende dienst voor videovergaderingen vindt het naar eigen zeggen belangrijk om iedereen in de wereld met elkaar te verbinden en de taalbarrières doorbreken is daarbij een logische stap. Volgens Zoom is ook de bedoeling dat de live ondertitelingen op termijn breder worden uitgerold en voor meer talen gaan werken. Of het binnenkort ook voor het Nederlands zal werken is nog niet bekend.

Zoom lanceert live ondertiteling voor videovergaderingen

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

De live ondertiteling is beschikbaar voor zowel abonnees als gratis gebruikers en je kan het vinden in videovergaderingen en in webinars. Als je Zoom voor je werk gebruikt, is het wel belangrijk dat je admin op de IT-dienst de feature eerst activeert. Al kan je altijd nog wel tijdens vergaderingen in de toolbar via een verzoekje vragen om de ondertiteling aan te zetten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Zoom? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

Zoom - One Platform to Connect

Zoom - One Platform to Connect

Zoom is een app voor video-meetings die bedrijven helpt om vergaderingen tot wel honderd mensen vanop afstand te voeren. Met Zoom kan je eenvoudig je scherm delen om ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk