Zo zien de nieuwe Samsung Galaxy Buds 2 Pro eruit

Zo zien de nieuwe Samsung Galaxy Buds 2 Pro eruit

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Er zijn nieuwe renders verschenen van de nieuwe Galaxy Buds 2 Pro, waardoor we een beter idee krijgen van hoe de nieuwe oordopjes van Samsung eruit komen te zien. Interessant, want Samsung maakt een van de meest populaire lijnen oordopjes voor Android-gebruikers.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

De renders zijn in 3D, waardoor we een goed beeld krijgen van hoe de oordopjes er uiteindelijk uit zullen zien. De oordopjes moeten het opnemen tegen onder andere Appe AirPods en Google Pixel Buds. De gewone Samsung Galaxy 2-oordopjes verschenen ongeveer een jaar geleden, toen ook het slimme horloge Samsung Galaxy Watch 4 verscheen. Het is op zich dus best tijd voor nieuwe oordopjes.

Plus een nieuwe watch, want er zijn ook al diverse bewijzen gevonden dat het Koreaanse techbedrijf met een opvolger van Galaxy Watch 4 komt. Dankzij de bekende lekker Evan Blass en 91Mobiles krijgen we nu meer te zien van de oordopjes. Kijk ook zeker even op die link, want dan zie je de oordopjes in beweging. Ze zullen Galaxy Buds 2 Pro heten en zo te zien zijn ze niet heel anders dan de Galaxy Buds Pro die in januari 2021 verschenen. De codenaam is Zenith en ze zouden geluidsondersteuning hebben van AKG.

Bora Purple

Qua uiterlijk zijn de oordopjes geen heel grote verandering ten opzichte van hun voorganger. De oplaadcase is hetzelfde clamshell-design, dat dus als een soort oester opent. De USB-C-poort is geplaatst aan de achterzijde. Er is wel een nieuwe kleur verkrijgbaar, namelijk Bora Purple, wat een bepaalde paarsschakering is. Die kleur zou ook de nieuwe kleur zijn van andere gadgets die tijdens het volgende Unpacked-evenement worden onthuld.

Gerelateerde artikelen

Is paars je een beetje te gek, dan kun je ook kiezen voor het wat minder uitgesproken wit of zwart. Helaas kunnen we alleen het uiterlijk aanschouwen: er valt nog weinig te vertellen over wat de oordopjes kunnen, hoe lang ze op hun batterij meegaan of wat ze zullen kosten. De hoop is gevestigd op betere ruisonderdrukking, want hierin gooit Samsung tot op heden geen hoge ogen. Of oren.

Wat vind je van het ontwerp? Had je liever iets heel anders gezien? Laat je reactie nu achter bij dit artikel.

Zo zien de nieuwe Samsung Galaxy Buds 2 Pro eruit Zo zien de nieuwe Samsung Galaxy Buds 2 Pro eruit Zo zien de nieuwe Samsung Galaxy Buds 2 Pro eruit

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk