Zo activeer je verborgen 'oude' easter eggs in Android 7.0 Nougat

Zo activeer je verborgen 'oude' easter eggs in Android 7.0 Nougat

Easter egg in Android 7.0

In Android 7.0 is de easter egg niet bijzonder spannend en zien we geen veranderingen ten opzichte van de previews. Het is de bedoeling dat je een 'kat' activeert die je vervolgens kunt voeren. Maar er is meer. Oude easter eggs, zoals de bijna legendarische Flappy Bird-kloon die in Android te vinden was, zijn ook weer verborgen in Android 7.0 Nougat. Wil je deze spelen, samen met Dessert Case Daydream, dat kan en doe je als volgt.

1. Download Activity Launcher

2. Open de app en selecteer boven 'All activities'

3. Zoek naar SystemUI

4. Zoek naar 'Marshmallow Land' of 'Dessertshowcase'

5. Klik erop et voila, de easter eggs komen tevoorschijn

Android 7.0

Android 7.0 Nougat is vooralsnog alleen beschikbaar voor Nexus-devices zoals de Nexus 5X en Nexus 6P, maar zal binnenkort voor meerdere devices uitgerold worden. Wil je weten wanneer jouw smartphone of tablet aan de beurt is, check dan ons actuele Android 7.0-update-overzicht. Meer weten over Android Nougat, check dan hier wat er allemaal nieuw is.

Via: XDA

Activity Launcher
Met Activity Launcher kun je eenvoudig apps of onderdelen daarvan openen. Hier kun je tevens verborgen activities van Android vinden en openen. ..

Meer info

Lees meer over:
Android 7.0 Nougat

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties