Zijn dit de kleuren van Samsung Galaxy S23 FE?

Zijn dit de kleuren van Samsung Galaxy S23 FE?

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Op renders die er vrij officieel uitzien is de Samsung Galaxy S23 Fan Edition in vol ornaat te zien. En, wat misschien nog wel interessanter is, dat is dat je de kleuren van de aankomende toestellen kunt zien.

Samsung Galaxy S23 FE

Het is natuurlijk nog niet officieel, want het gaat om gelekte renders. De lekker is MSPowerUser en die lijkt het bij het rechte eind te hebben. Er zijn natuurlijk de standaard zwarte en witte, maar we zien ook donkerpaars en een soort mintgroen/zeegroen. Kleur is altijd welkom, zeker voor mensen die geen hoesje gebruiken.

De Samsung Galaxy FE-lijn zijn toestellen die allerlei goede aspecten van de vlaggenschip-toestellen hebben, maar dan met vaak een paar minder premium onderdelen. Populaire telefoons onder mensen die niet per se het beste van het beste willen, maar wel een telefoon zoeken die lang meekan en de vruchten plukt van de eerder gedane innovaties.

Je zou denken dat als je foto's ziet, er vast ook heel veel bekend is over de specificaties van het toestel. Dan moeten we je teleurstellen: daarover weten we eigenlijk nog niets. Alleen dat het toestel draadloos kan laden (wel wat langzaam waarschijnlijk) en dat het scherm 6,4 inch is. Het gerucht gaat wel dat er een 50 megapixel camera opzit, wat een vrij goede score lijkt te zijn voor een toestel dat toch in een wat lager budget zit.

Zijn dit de kleuren van Samsung Galaxy S23 FE?

Feestdagenrelease

Waarschijnlijk komt het toestel al bijna uit. De verwachting is dat hij ergens in het laatste kwartaal van dit jaar wordt aangekondigd. Wat op zich ook bijna niet anders kan, aangezien die Q4 over een paar weken al start. En ja, het is natuurlijk een goed cadeautje voor de feestdagen.

Wat vind jij van dit toestel? Welke eigenschappen van de S23 moeten er zeker inzitten? De maanfoto, de schermspecificaties, of toch iets heel anders? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk