Zijn dit de eerste renders van de Poco F3 Pro?

Zijn dit de eerste renders van de Poco F3 Pro?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Beelden van de Redmi K40-reeks zijn verschenen op de website van de Chinese regulator TENAA. De Redmi K40 Pro verschijnt mogelijk in Nederland en België als de Poco F3 Pro.

Poco F3-Pro-beelden?

Xiaomi's dochtermerk Poco baseerde zijn F2 Pro-vlaggenschip vorig jaar op de Redmi K30 Pro, en het was in feite bijna een exacte kopie van dat toestel. Bij de Chinese regulator TENAA zijn nu beelden van de Redmi K40 en Redmi K40 Pro gelekt, en de kans is dus reëel dat we nu een eerste beeld krijgen van hoe de volgende Poco F3 Pro er straks zal uitzien.

De renders zijn online gepubliceerd door de Chinese geruchtenverspreider Digital Chat Station. Het is niet af te leiden welk van de telefoons de Pro-versie of gewone versie is, maar wel zien we een cameraopstelling die meteen doet denken aan Xiaomi's Mi 11. Dat vlaggenschip werd recent aangekondigd. De telefoon heeft dit keer geen randloos scherm met pop-up-camera, want er is een kleine inkeping voor de selfiecamera in het midden van het scherm.

Zijn dit de eerste renders van de Poco F3 Pro?

Gelekte specificaties

Eerder raakte al bekend dat de Redmi K40 Pro verschijnt met de Qualcomm Snapdragon 888. Het toestel krijgt verder een accu met een capaciteit die groter is dan 4000 mAh. Verder tasten we volledig in het duister wat de specificaties van de telefoons betreft. De telefoons zouden omgerekend voor 385 euro in China te koop zijn. Verwacht wordt wel dat die prijs bij ons hoger zal liggen. De Poco F2 Pro verscheen voor 499 euro in Nederland en België.

Gerelateerde artikelen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Xiaomi en Poco? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk