Zien we hier een nieuwe Lenovo Moto-smartphone?

Zien we hier een nieuwe Lenovo Moto-smartphone?

Rens Blom

door Rens Blom

Laatst geüpdatet

Er zijn foto's gelekt die een nieuwe Moto-smartphone van Lenovo zouden tonen. Het lijkt te gaan om een mid-range model, maar meer informatie ontbreekt nog.

Nieuwe Moto op komst?

De afbeeldingen, afkomstig van Slashleaks, tonen een Lenovo Moto-telefoon in een fabriekachtige omgeving. In de reflectie van het smartphonescherm is een medewerker met een haarnetje te zien, wat dat lijkt te bevstigen. Om welk toestel het gaat, is nog onduidelijk. Het zou de Moto X (2017) kunnnen zijn of een andere mid-range smartphone.

[readmore articles="187346,187600"]

Het is in ieder geval geen high-end model, want Lenovo heeft gezegd dat toekomstige vlaggenschepen ondersteuning bieden voor modulaire Moto Mods. Die hechten zich via magneten aan de achterkant van de smartphone, bijvoorbeeld de Moto Z. De benodigde magneetpunten ontbreken op de nieuwe telefoon. Modulair wordt 'ie dus niet, maar mogelijk wordt het een camera-toestel. De camera aan de achterkant is namelijk opvallend groot en kan features als optische zoom of een goede sensor bevatten.

Nieuwe Moto

Dat is echter speculatie en specificaties zijn er ook nog niet. Wat we wel kunnen zeggen: de smartphone heeft een behuizing van metaal met mogelijk plastic randen en een thuisknop met vingerafdrukscanner. Het scherm lijkt niet zo groot, waarschijnlijk tussen de 5 en 5,3 inch. Het ontwerp doet wat denken aan de Moto M, die vorige maand is aangekondigd in China.

Beschikbaarheid

Details over de vermeende nieuwe Moto-smartphone zijn schaars, en wanneer hij uitkomt is nog onbekend. Ook de adviesprijs en een eventuele Nederlandse release laten op zich wachten. Heb jij interesse in het toestel?

Bron: Slashleaks

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk