YouTube TV denkt erover accounts delen te bestrijden zoals Netflix

YouTube TV denkt erover accounts delen te bestrijden zoals Netflix

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

YouTube TV lijkt wat te veranderen aan gedeelde accounts. Het lijkt echter tweeledig te zijn: enerzijds is er echt een technisch probleem, anderzijds is YouTube ook niet zo’n fan van accounts die veelvuldig worden gedeeld.

YouTube TV

Sommige mensen met een gedeeld account merken dat dit mechanisme stuk is. Zelfs binnen hetzelfde huishouden lukt het niet om in te loggen op YouTube TV. Het kan dus ook een technisch probleem zijn, waarvoor YouTube aanraadt om het account van de persoon met de problemen uit het familie-account te verwijderen en diegene weer toe te voegen. Dat klinkt vrij spannend, als je in gedachten hebt wat we zometeen gaan vertellen, maar dat schijnt wel te werken.

YouTube geeft ook aan dat er een probleem is en dat er wordt gewerkt aan een oplossing: ”Ik wilde even een update geven - engineering is hiervan op de hoogte en bekijkt momenteel hoe dit opgelost kan worden. In de tussentijd is er een oplossing. Als je het familielid verwijdert en opnieuw toevoegt, zouden ze weer moeten kunnen inloggen. Ik laat het jullie wel weten als ik hier meer over hoor!”

Gerelateerde artikelen

Accounts delen

Cordcuttersnews schrijft tegelijkertijd echter ook dat steeds meer mensen een pop-up krijgen met daarin een bericht dat mensen terug moeten keren naar hun thuislocatie of hun eigen YouTube TV-abonnement moeten nemen. Het is bij YouTube TV altijd al een regel geweest dat je alleen mag delen binnen je huishouden, maar dit is nooit heel fanatiek gecontroleerd. Buiten je huishouden delen werd dus niet echt bestreden. Maar dat lijkt nu te veranderen. Netflix heeft daarvoor een eerste aanzet gedaan door het delen van accounts tegen te gaan en een extra bedrag per maand te vragen voor zulke accounts.

Ben jij dit al tegengekomen? Het technische probleem of de pop-up? Laat het nu weten in de reacties.

YouTube TV - Watch & Record TV

YouTube TV - Watch & Record TV

YouTube TV is een abonnementsdienst die 35 dollar per maand kost en waarmee abonnees een vijfigtal tv-zenders kunnen bekijken. Denk hierbij onder andere aa ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk