Xperia X Premium-lek van vorige week klopt niet

Xperia X Premium-lek van vorige week klopt niet

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Sony Mobile heeft laten weten dat het lek over de X Premium met hdr-scherm niet klopt, maar of dat gelijlk betekent, dat we helemaal geen Premium-device gaan zien is nog de vraag.

Sony Xperia X Premium

Vorige week doken er geruchten op over de Xperia X Premium, een toestel van de fabrikant uitgerust met een hdr-scherm om zo content met een hoog dynamisch contrast te kunnen bekijken. Ook werd er gesproken over een zeer helder scherm, waarbij dat de accuduur niet zou verslechteren. Ten slotte zou het aantal kleuren meer dan een miljard zijn, terwijl huidige schermen 'slechts' 16 miljoen kleuren kunnen weergeven.

[readmore articles="184792"]

De Taiwanese tak van het bedrijf heeft nu aan het Taiwanese ePrice laten weten 'dat deze geruchten niet kloppen'. Het bedrijf heeft dus niet expliciet laten weten dat er niet wordt gewerkt aan een Premium-versie in de X-serie, waardoor de mogelijkheid nog steeds aanwezig is, dat er zo'n device uit wordt gebracht. Overige specificaties zouden overeenkomen met de Xperia X Performance, maar nu is dat nog de vraag.

We kennen ook nog de Z5 Premium, een 5,5 inch smartphone met een resolutie van 3840x2160 pixels. De drie toestellen in de X-serie zijn alle drie uitgerust met een 5 inch scherm, waardoor een grotere versie in dezelfde lijn, misschien helemaal geen gek idee is. Misschien is dit wel wishful thinking en gaan we helemaal geen Xperia X Premium zien, afwachten dus.

Bron: GSMdome

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk