Xiaomi's vouwbare Mi Mix-telefoon gelekt in hands-on foto's

Xiaomi's vouwbare Mi Mix-telefoon gelekt in hands-on foto's

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er zijn voor het eerst foto's gelekt van Xiaomi's vouwbare telefoon die onder de Mi Mix-naam zal verschijnen. Het toestel toont gelijkenissen met de Galaxy Z Fold 2 van Samsung, en hij zou later dit jaar verschijnen.

Vouwbare Xiaomi Mi Mix

Er zijn beelden gelekt van een vouwbare telefoon van Xiaomi. Het toestel heeft de Mi Mix-naam, dat is Xiaomi's reeks van vlaggenschepen. De foto's tonen een hands-on met het toestel en ze zijn als eerste gelekt op Chinese sociale media waar ze uiteindelijk weer verwijderd werden. Gelukkig hebben verschillende mensen ze bewaard en zijn ze inmiddels ook op Twitter verschenen.

Als we naar de foto's kijken dan zien we een foldable die erg lijkt op Samsungs Galaxy Z Fold 2. Het toestel vouwt als een boekje met een kleiner scherm aan de buitenkant en een groot paneel binnenin. Alleen ontbreekt dat bouwbare scherm aan de binnenkant bij de foto's, en het gaat dus om een prototype van Xiaomi. Op de achterzijde zit een camera met drie lezen en daar zien we ook de Mi Mix-naam.

Comeback van Mi Mix

Xiaomi maakte begin dit jaar bekend dat de Mi Mix-reeks van vlaggenschepen dit jaar een comeback zal maken nadat we twee jaar geen Mi Mix-telefoons op de markt zagen verschijnen. Mi Mix was jarenlang Xiaomi's meest premium-reeks en toestellen verschenen in het najaar. Daarnaast polste het merk ook al of zijn community interesse heeft in een premium telefoon die meer dan 1.300 euro kost.

Gerelateerde artikelen

Toch merken we dat er veel desinformatie naar buiten komt rond Xiaomi's plannen met vouwbare telefoons. Eerder kwam namelijk naar buiten dat Xiaomi's vouwbare telefoon zou lijken op de Huawei Mate X, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. Huawei is namelijk al zelf van dat concept afgestapt met zijn nieuwe Mate X2. Eind vorig jaar hoorden we ook dat Xiaomi de lancering van drie foldables heeft gepland, maar of dat echt realistisch is, is twijfelachtig.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk