Xiaomi wil weten of je een telefoon van 1300 euro zou kopen (+poll)

Xiaomi wil weten of je een telefoon van 1300 euro zou kopen (+poll)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Op sociale media vraagt de CEO van Xiaomi aan smartphonegebruikers of ze een telefoon van meer dan 1300 euro van het merk zouden kopen. Xiaomi lijkt de komst van een premium-telefoon te willen teasen.

Premium Xiaomi-telefoon

Xiaomi staat vooral bekend om zijn relatief voordelige telefoons. Het merk is in de eerste plaats sterk in het middensegment en lage segment met telefoons die krachtige specificaties bieden in ruil voor hun prijskaartje. Vorig jaar bracht Xiaomi al met de Mi 10 Pro een telefoon van 999 euro uit en later volgde ook een iets duurdere Ultra-variant die in een select aantal landen beschikbaar was.

Dit keer wil Xiaomi-CEO Lei Jun bij zijn community aftasten of ze een Xiaomi-telefoon meer dan 1300 euro zouden kopen. Het zou gaan om Xiaomi's meest premium-telefoon tot nu toe, en in zijn bericht op de Chinese sociale mediasite Weibo vraagt de man ook hoe dat toestel er zou moeten uitzien.

Xiaomi wil weten of je een telefoon van 1300 euro zou kopen (+poll)

Het bericht van de Xiaomi-CEO

Vouwbare telefoon?

Mogelijk wil Xiaomi met deze vraag ook hinten naar de komst van een nieuwe toptelefoon uit het hoogste prijssegment. Voorlopig zijn er nog maar weinig aanwijzingen dat Xiaomi aan zo'n toestel werkt, buiten dan de vouwbare telefoon die geregeld in geruchten opduikt. We leerden eind vorig jaar dat de telefoon als codenaam 'Cetus' heeft en een 108 MP camera gebruikt. Xiaomi zou zijn ontwerp baseren op het uiterlijk van de Huawei Mate Xs.

Gerelateerde artikelen

Wat denk jij? Zou jij een Xiaomi-telefoon kopen die meer dan 1300 euro kost? Laat je stem achter in de poll en vertel ons in de reacties hoe dat toestel er moet uitzien.

Zou jij een Xiaomi-telefoon van meer dan 1300 euro kopen?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk