Xiaomi Watch S: eerste tekenen van bestaan smartwatch opgedoken

Xiaomi Watch S: eerste tekenen van bestaan smartwatch opgedoken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Xiaomi heeft een nieuw handelsmerk voor een smartwatch aangevraagd. Het gaat om de ‘Xiaomi Watch S’ waarover verder nog weinig details beschikbaar zijn.

Xiaomi Watch S

Het handelsmerk van de Xiaomi Watch S is ingediend in Peru en LetsGoDigital heeft het document ontdekt. De volgende omschrijving is gedocumenteerd: Xiaomi Watch S trademark description: smart watches; smart rings; smart glasses; smart phones in the form of a wristwatch. Het horloge zal een plekje krijgen naast de Xiaomi Mi Watch en Mi Watch Lite, maar dan zonder de Mi-merknaam waar het bedrijf eerder dit jaar afscheid van heeft genomen.

Gerelateerde artikelen

Mogelijk gaat het om de tegenhanger van de Realme Watch S, een smartwatch met een AMOLED-scherm en roestvrij stalen behuizing. De S staat dan voor sport en dat duidt op een sportief horloge dat veel functies op het gebied van sporten huisvest zoals een VO2max-test of uitgebreide trainingsanalyse. Dat

Xiaomi kiest voor dezelfde benaming als Realme, en dat is opvallend. Vermoedelijk zullen beide horloges veel overeenkomsten hebben, en mogelijk gaat het ook om een aangepaste variant. De Realme Watch S kost 79,99 euro in Europa. Of en wanneer we meer van de Xiaomi Watch S in Nederland en België gaan zien, is niet bekend.

Xiaomi Watch S: eerste tekenen van bestaan smartwatch opgedoken
Xiaomi Watch S1
Xiaomi Watch S1
Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1

De Xiaomi Watch S1 en Watch S1 Active hebben een rond design en werken op een eigen besturingssysteem. De Watch S1 heeft een stalen behuizing en pakt uit met het krasbestendige saffierglas. Beide horloges kunnen de activiteiten van 117 verschillende sporten registreren, waaronder zwemmen. De twee nieuwe smartwatches komen ook met een harstslagsensor en een SpO2-meter die het zuurstofgehalte in je bloed controleert.

€ 269,-

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk