Gaat Xiaomi zich definitief in Nederland vestigen?

Gaat Xiaomi zich definitief in Nederland vestigen?

Xiaomi zoekt mensen

Het lijkt erop dat Xiaomi een OPPO'tje doet door allereerst vacatures op LinkedIn te plaatsen om later aan te kondigen dat ze zich officieel in Rotterdam gaat vestigen. De OPPO Find X is al onderweg en de OPPO R15 Pro en OPPO A3 liggen binnenkort hier ook in de winkel. Concurrent Xiaomi is nu ook op zoek naar personeel en heeft hiervoor twee vacatures op LinkedIn geplaatst, voor een Content Marketing Manager en een Marketing Manager.

Xiaomi vacature LinkedIn

Xiaomi is sinds 2016 in Polen gestart met het veroveren van de Europese smartphonemarkt. Vorig jaar breidde het techbedrijf de verkoop uit naar Spanje en sinds begin dit jaar zijn een aantal geselecteerde toestellen te koop bij e-tailer Belsimpel en de MediaMarkt. Hier kun je onder andere terecht voor de Xiaomi Mi A1 en de Xiaomi Redmi Note 4. Daarnaast zullen er nog een aantal Xiaomi-producten in Nederland verkocht gaan worden via de Kruidvat-winkelketen.

Klaarblijkelijk wil Xiaomi het merk in de lage landen nog verder promoten aangezien ze marketingmedewerkers zoeken maar het is helaas niet duidelijk om welke productgroep het precies gaan. Wij zijn natuurlijk geïnteresseerd in de smartphonetak maar het Chinese bedrijf produceert ook tv's, wearables, drones, speakers, accupacks en nog veel meer. Het Chinese techbedrijf richt in ieder geval zijn pijlen op onze regio en hopelijk kunnen we straks voor Xiaomi-smartphones bij nog meer Nederlandse en Belgische winkels terecht.

Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3

Bedankt voor de tip Robin!

Lees meer over:
Xiaomi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties