Xiaomi-smartphones nu in Nederland te koop

Xiaomi-smartphones nu in Nederland te koop

Xiaomi in Nederland

Desbetreffende winkel is Belsimpel en via deze shop zijn nu een drietal modellen van Xiaomi te koop, die niet alleen als los toestel verkrijgbaar zijn, maar ook in combinatie met een abonnement. Er zijn al verschillende winkels die Xiaomi-devices importeren, maar daar is garantie vaak toch wat lastig en tevens kun je de devices daar niet aanschaffen met een abonnement.

Het goedkoopste model dat wordt aangeboden is de Redmi 3s in het goud. Dat toestel kost € 199 en bevat een 5 inch HD-scherm met 1280x720 pixels. De chipset komt van Qualcomm en er is 3GB werkgeheugen aanwezig. Foto's schiet je met de 13 of 8 megapixel-camera en de accu is een 4100mAh-exemplaar. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en is voorzien van de MIUI-schil van de fabrikant.

Ook verkoopt het bedrijf de Xiaomi Mi Max, eveneens alleen maar in de kleur goud. Deze phablet bevat een 6,4 inch scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Er is 3GB RAM aanwezig en de chipset is de Snapdragon 650 van Qualcomm. De accu heeft een capaciteit van 4850mAh, ook hier zien we Android 6.0 en de EMUI-schil en voor foto's kun je de 5 megapixel-frontcam of 16 megapixel-camera op de achterkant gebruiken. Dit toestel kost los € 319, maar is uiteraard ook te verkrijgen in combinatie met een abonnement.

Het duurste, maar tevens meest krachtige model is te verkrijgen in het zwart en goud en is de Mi 5 voor € 429. Het 5,15 inch scherm heeft een full HD-resolutie en dit toestel bevat de krachtigste chipset van het trio, namelijk de 820-variant van Qualcomm. Voor de rest zien we 3GB RAM en 32GB niet uitbreidbare opslag. Foto's kun je schieten met de 16 megapixel-camera en de accu is een 3000mAh-exemplaar.

Alle devices bieden plek aan twee simkaarten en de webshop biedt twee jaar garantie, waarbij de doorlooptijd iets langer kan zijn dan bij andere merken. Tevens is het ook opletten op de mogelijkheden voor mobiel internet, want 4G-internet is bij vele Xiaomi-toestellen helaas nog steeds een probleem. Niet alle 4G-banden die in Nederland en België worden gebruikt door providers zijn namelijk aanwezig in deze devices.

Lees meer over:
Xiaomi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties