Xiaomi presenteert Redmi 3: metalen behuizing en 4100mAh-accu voor $100

Xiaomi presenteert Redmi 3: metalen behuizing en 4100mAh-accu voor $100

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Xiaomi Redmi 3

Xiaomi heeft de Redmi 3 gepresenteerd, een 5 inch smartphone met een resolutie van 1280x720 pixels. Er is 2GB werkgeheugen in het toestel te vinden en op het toestel is de nieuwe MIUI 7.0-schil te vinden, maar welke Androidversie er standaard wordt meegeleverd is nog onbekend. Waarschijnlijk gaat het om een variant van Android Lollipop en over een update naar Android 6.0 is nog niks losgelaten.

Een webpagina over het toestel is er wel, maar exacte details over bijvoorbeeld de Bluetoothvariant of ondersteuning voor LTE-banden is nog niet precies te vinden. De Redmi 3 zal in eerste instantie in China verkocht gaan worden, met zeer waarschijnlijk niet de juiste Europese 4G-ondersteuning. Ook zal die variant niet beschikken over de voorgeïnstalleerde applicaties van Google, zoals de Play Store.

Beschikbaarheid

Het toestel is vanaf morgen beschikbaar bij verschillende Chinese webwinkels voor het bedrag van omgerekend $ 100, zo'n € 92. Wanneer en of er een internationale variant uitgebracht gaat worden en wat die moet gaan kosten is nog onbekend, maar Xiaomi kennende zal dat in de loop van het jaar wel gebeuren.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk