Xiaomi opent officiële Nederlandse webshop op 25 september

Xiaomi opent officiële Nederlandse webshop op 25 september

Xiaomi-webshop

Xiaomi pakte begin dit jaar uit met de Mi Store Benelux die via een partner wordt uitgebaat. Die winkel werd toen als officiële Xiaomi-shop bestempeld, maar nu heeft Xiaomi beslist dat het voortaan ook producten online wil verkopen via zijn eigen Mi.com-website. Dat ontdekte Robin, onze tipgever bij Androidworld. Op de Mi.com-site zien we alvast meer informatie over de lancering van de shop met een timer die aftelt, en op 25 september zal je de webshop kunnen gebruiken.

In de nieuwe shop zal je producten kunnen vinden uit het brede gamma van Xiaomi. het gaat dus niet enkel om telefoons, maar ook bijvoorbeeld om smarthomeproducten en de telefoons van het merk Poco. Xiaomi heeft ook bij de opening 20 euro korting op alle als je afrekent met de code 'XiaomiNL'. Verder zien we dat Xiaomi producten gratis levert vanaf een aankoop van 69 euro en je kan altijd retourneren tot 15 dagen na de aankoop.

Beeld van de shop

De aankondiging van de webshop

Lidl en Mi Store-winkel

Naast de nieuwe webshop heeft onze tipgever ook ontdekt dat er voortaan producten van Xiaomi verkrijgbaar zijn bij Lidl. We zien de Xiaomi robotstofzuiger in het assortiment, maar er waren ook al tijdelijke acties voor de Redmi 9A en de Smart TV 4S 55 inch. Recent is er ook meer bekend geraakt over de fysieke Xiaomi-winkel, want die zal op 2 oktober de deuren openen voor het grote publiek. De winkel is gevestigd in Rotterdam op de Korte Lijnbaan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Xiaomi? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

Lees meer over:
Xiaomi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties