Xiaomi opent Mi Store-webshop op 10 april, eerste winkel in Rotterdam

Xiaomi opent Mi Store-webshop op 10 april, eerste winkel in Rotterdam

Xiaomi Mi Store

Xiaomi heeft bekend gemaakt dat vanaf 10 april zijn officiële Nederlandse Mi Store beschikbaar zal zijn voor het grote publiek. Bij Androidworld konden we op voorhand al een kijkje nemen naar de webwinkel tijdens de testfase van het project. Niet veel later was de Mi Store niet langer toegankelijk, maar daar komt dus vrijdag verandering in, want vier dagen lang gaat Xiaomi dan uitpakken met promoties via de shop.

Naast de webwinkel leren we dat Xiaomi's eerste fysieke winkel in Rotterdam zal openen, en normaal gezien was een grote opening gepland, maar gezien de corona-omstandigheden kan die niet doorgaan. "Oorspronkelijk zouden we de Mi Store openen in Rotterdam in het bijzijn van Mi Fans en partners, maar omdat de veiligheid en het welzijn van iedereen een topprioriteit is voor Xiaomi, hebben we beslist om de online winkel te openen tijdens deze uitdagende periode", dat zegt Owen Ou, de West Europese topman van Xiaomi. Het bedrijf gaat de opening wel livestreamen op Facebook.

Androidworld kreeg al beelden te zien van de Mi Store-webshop

Fysieke winkels

Vorige maand ontdekte Androidworld dat Xiaomi dit voorjaar nog zijn fysieke winkel zal openen, maar wanneer we de opening van de fysieke winkel mogen verwachten, is niet bekend. Op basis van vacatures die de fabrikant heeft geplaatst, zou Xiaomi ook nog de opening voor winkels plannen in de steden Den Haag en Amsterdam. Al is het niet bekend of op die locaties dit jaar al de deuren zullen opengaan. Gelijktijdig met de lancering van Xiaomi's webshop houdt het bedrijf ook zijn Mi Fan Festival. Dat is een jaarlijks evenement voor de fans van Xiaomi.

Lees meer over:
Xiaomi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties