Gelekte afbeelding Xiaomi Mi Mix 2S laat bijna 100% scherm zien

Gelekte afbeelding Xiaomi Mi Mix 2S laat bijna 100% scherm zien

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi zet zijn Mi Mix-toestellen neer als de smartphones die de hoogste screen-to-body ratio van het merk hebben. Dat wil zeggen: zoveel mogelijk scherm, zo weinig mogelijk schermranden eromheen. Het begon met de Xiaomi Mi Mix. Deze werd opgevolgd voor de kleinere Mi Mix 2, maar had wel iets meer schermranden. De Mi Mix 2S zal hier waarschijnlijk verandering in brengen, en de schermranden tot een absoluut minimum beperken.

Dit valt in ieder geval af te leiden uit bovenstaande gelekte banner uit China. Hierop is de Mi Mix 2S te zien, als we de afbeelding in ieder geval mogen geloven. Het resultaat mag er zijn: aan de voorkant is er puur en alleen scherm. Alleen rechtsboven is nog een kleine uitsparing voor de front-facing camera te bekennen. Ook de speaker voor het bellen aan je oor is onder het scherm geplaatst. Zou dit dan de perfecte smartphone zijn waar we zo lang naar uit hebben gekeken?

Ook worden er een aantal specificaties genoemd. Het scherm zou een 5.99 inch exemplaar zijn, met de allernieuwste Snapdragon 845. Met 8GB werkgeheugen en standaard 256GB opslag zou het echt een powerhouse zijn. Deze machtige specificaties lijken wellicht te mooi om waar te zijn, maar een mens mag hopen.

Waar de vingerafdrukscanner zit, is niet te zien. Het zou kunnen dat deze onder het scherm zit, aangezien Vivo ook al met de productie van de eerste smartphone is begonnen die dit heeft. De achterzijde is ook een logische plek voor de scanner, en zou minder moeite kosten. Wanneer we de Xiaomi Mi Mix 2S kunnen verwachten is nog niet bekend. Er gingen in november vorig jaar ook al geruchten van dit toestel rond, maar deze bleken toch niet waar te zijn. Gezien de vermeende Snapdragon 845 en als Samsung de eerste batch voor zichzelf houdt, lijkt een beschikbaarheid rond de zomer voor de hand te liggen.

Het is overigens onwaarschijnlijk dat we het toestel officieel in de Benelux kunnen verwachten: Xiaomi brengt zelden hun toestellen hier uit. Importeren is dan de meest logische optie om dit toekomstige pareltje te verkrijgen. De tijd zal het leren!

Bron: GMSArena

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk