Deze Xiaomi Mi Mix 2S-render zet zelfs de Vivo Apex te kijk

Deze Xiaomi Mi Mix 2S-render zet zelfs de Vivo Apex te kijk

Sven Rietkerk

door Sven Rietkerk

Laatst geüpdatet

Render

De eerste generatie Xiaomi Mi Mix en zijn opvolgers, de Mi Mix 2, hebben allebei een zogenoemd ‘tri-bezeless’ ontwerp. Dat houdt in dat de schermranden aan drie kanten eigenlijk niet ophoudt, maar omgebogen is of naadloos overgaat in de zijkant. Op de render van de Mi Mix 2S zien we duidelijk dat ook de laatste rand vrijwel is verdwenen. We zagen dit ontwerp al eerder bij de Vivo Apex. Deze telefoon heeft een scherm-body-ratio van 98 procent. Via de afbeeldingen die nu zijn gelekt zien we dat de Xiaomi Mi Mix 2S een screen-body-ratio van bijna 100 procent heeft.

Het is opvallend dat we op de afbeeldingen geen plek zien voor een selfiecamera. Het kan zijn dat deze, net als bij de Apex, uit de telefoon wordt geschoven. Dit moet gebeuren wanneer de gebruiker de camerafunctie van de telefoon aanklikt. Een gegeven dat daar verder op wijst is een patent uit 2015. Toen heeft Xiaomi een patent aangevraagd op een verborgen frontcamera. De sensoren voor de camera zitten wellicht verstopt in onder het scherm van de telefoon.

De achterkant van de telefoon heeft een dualcamera die verticaal naast elkaar zitten. Tussen de twee lenzen zit een dual-tone LED flitser. Dit betekent vooral dat je objecten die wat verder weg zijn met deze flits op de foto kan zetten. Het lijkt erop dat de Xiaomi Mi Mix 2S beschikt over een keramische behuizing.

Beschikbaarheid

We moeten melden dat deze render geen gelekte persrenders zijn van de Xiaomi Mi Mix 2S die op 27 maart uitkomt. Deze afbeeldingen zijn gemaakt op basis van geruchten omtrent de telefoon. Of de Xiaomi Mi Mix 2S er daadwerkelijk zo uit komt te zien, is nog even afwachten. Wat vinden jullie van dit concept?

Via: GizmoChina

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk