Xiaomi Mi A2 met Snapdragon 660 gelekt in benchmarktest

Xiaomi Mi A2 met Snapdragon 660 gelekt in benchmarktest

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Xiaomi Mi A2

Heel veel van onze lezers zitten te wachten op de opvolger van de Xiaomi Mi A1. Dit toestel kwam vorig jaar op de markt voorzien van Android One en te koop voor een goede prijs. We wachten al een tijdje op de opvolger van dit toestel en een resultaat in een benchmark-test laat zien dat het wachten snel over zal zijn.

GeekBench is een website waar je benchmarks kan terugvinden van diverse toestellen. In de database van deze website heeft men een benchmark gevonden van de Xiaomi Mi A2.

Xiaomi Mi A2

In de bovenstaande benchmark draait het toestel een score van 4567. De Xiaomi Mi A1 maakt gebruik van Android 8.1 Oreo en een Qualcomm Snapdragon 660 met een werkgeheugen van 4GB. Men verwacht dat dit toestel gebaseerd zal zijn op de Xiaomi Mi 6X net als de Xiaomi Mi A1 gebaseerd was op de Xiaomi Mi 5X. Wanneer we dat in het achterhoofd houden zou de Xiaomi Mi A2 in een 4GB/64GB en een 6GB/128GB-variant uit kunnen komen.

Men verwacht dat het toestel een 5,99 inch beeldscherm zal krijgen met een 20 megapixelcamera aan de voorzijde. Aan de achterzijde zullen twee camera's te vinden zijn met een primaire camera van 12 megapixel en een secondaire camera van 20 megapixel. Aan de achterzijde zit een vingerafdruksensor en een 3010 mAh grote accu.

Beschikbaarheid 

Wanneer dit toestel zal uitkomen is nog niet bekend. In Nederland zal het toestel waarschijnlijk te koop zijn via Belsimpel en heel misschien de MediaMarkt. Het toestel zal eerder te koop zijn via de Chinese webwinkels zoals GearBest.

Bron: GSMArena

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk