Xiaomi Mi 11 Ultra nu te koop: high-end smartphone met topspecificaties

Xiaomi Mi 11 Ultra nu te koop: high-end smartphone met topspecificaties

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Xiaomi Mi 11 Ultra met 's werelds grootste smartphonecamerasensor is nu in Nederland beschikbaar. De Mi 11 Ultra kost 1199 euro en in dit artikel kom je erachter waar je de high-end telefoon kunt aanschaffen.

Xiaomi Mi 11 Ultra

De Mi 11 Ultra is het topmodel van Xiaomi. De telefoon komt met high-end specificaties en dat bijzondere tweede schermpje waarop je meldingen kunt zien. Het schermpje dient ook als een spiegel om selfies te nemen. Daar blijft het niet bij. De Mi 11 Ultra komt ook met een veelbelovend stel camera's.

Xiaomi gebruikt een 50 MP sensor, 's werelds grootste smartphonecamerasensor van het moment en die kan extra veel licht opvangen. Daarmee is deze camera volgens Xiaomi perfect voor het nemen van foto's in onderbelichte omstandigheden. Daarnaast zet Xiaomi in op een Time of Flight (ToF)-laserautofocus die te allen tijde voor scherpe foto's moet zorgen. Er is ook een periscoopcamera van 48 MP met een zoombereik van 5x optische zoom en een 48 MP groothoekcamera.

Xiaomi Mi 11 Ultra nu te koop: high-end smartphone met topspecificaties

De Mi 11 Ultra heeft verder een groot 6,81 inch scherm met een QHD-resolutie, gebogen randen en een hoge piekhelderheid van 1.700 nits. We zien ook een paar stereo-speakers van Harman Kardon, een 5.000 mAh met 67 watt snelladen, de Snapdragon 888, 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslag. Dit is nog lang niet alles, en je leest alles over deze telefoon in dit artikel.

Xiaomi Mi 11 Ultra kopen

De Xiaomi Mi 11 Ultra met 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslag kost 1199 euro en is nu in Nederland en België beschikbaar. Je kan kiezen uit de kleuren Ceramic White and Ceramic Black.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk