'Xiaomi Mi 11 Lite krijgt plat scherm volgens nieuwe renders'

'Xiaomi Mi 11 Lite krijgt plat scherm volgens nieuwe renders'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Xiaomi lanceert binnenkort de voordeligere Mi 11 Lite-telefoon. Nieuwe renders verklappen alvast dat deze telefoon een plat scherm krijgt. Dit weten we al over de Mi 11 Lite.

Xiaomi Mi 11 Lite

Nu Xiaomi wereldwijd de aftrap heeft gegeven voor de Mi 11-verkoop wachten we nog geduldig op de lancering van de Pro-versie, een bijzondere Ultra-variant en de Mi 11 Lite. Voorlopig moeten we het maar stellen met heel weinig gelekte informatie over die laatste, maar de geruchtenverspreider Digital Chat Station deelt nu nieuwe renders op de Chinese sociale mediasite Weibo.

We zien meteen op de afbeelding dat de Mi 11 Lite sterke gelijkenissen zal vertonen met de gewone Mi 11. De cameraopstelling bestaande uit drie lenzen ziet er nagenoeg hetzelfde uit en we zien zelfs dat de telefoon schijnbaar dezelfde Horizon Blue-kleur krijgt als het vlaggenschip. Waar we wel verschillen zien is met het scherm. Het schermpaneel van de Mi 11 heeft gebogen randen en dat geldt zelfs voor de boven- en onderkant van de smartphone. Bij de Lite-variant vinden we een plat scherm met duidelijke zwarte randen.

'Xiaomi Mi 11 Lite krijgt plat scherm volgens nieuwe renders'

Zonder 5G?

Verder blijven specificaties van de Mi 11 Lite helaas schaars. De telefoon zou volgens eerdere geruchten met de Snapdragon 732G-processor komen. Dat is een vrij recente chipset die eerder in de Poco X3 verscheen, maar het is wel een chipset zonder 5G-modem. Het lijkt ons eerder onwaarschijnlijk dat de telefoon daadwerkelijk met die processor op de markt komt, vermits de Xiaomi Mi 10 Lite al 5G ondersteunde dankzij de krachtigere Snapdragon 765.

Gerelateerde artikelen

Verder weten we dat de Xiaomi Mi 11 Pro zal verschijnen met een periscoopcamera die minstens 5x optische zoom mogelijk maakt. Vorige week verscheen dan ook een hands-on-video van de Xaomi Mi 11 Ultra die tweede scherm heeft naast de camera. Wat wil jij graag zien op de Mi 11 Lite? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk