Xiaomi Mi 10T-lancering volgt op 30 september, dit weten we al

Xiaomi Mi 10T-lancering volgt op 30 september, dit weten we al

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Xiaomi Mi 10T-lancering

Xiaomi komt met een opvolger voor zijn Mi 9T en Mi 9T Pro, dat zijn twee voordelige vlaggenschepen die vorig jaar in het najaar op de markt kwamen. De Mi 9T-reeks was eigenlijk gebaseerd op Xiaomi's Mi Redmi K20-reeks, en hoewel dit jaar al de Redmi K30 Pro werd onthuld, is op de markt verschenen als de Poco F2 Pro. Toch komt er alsnog een Mi 10T-reeks dit jaar, want Xiaomi heeft onthuld dat we de Mi 10T, Mi 10T Pro en Mi 10T Lite mogen verwachten op 30 september. De livestream zal woensdag plaatsvinden om 14:00 uur.

Ondertussen is er ook al wat informatie gelekt over de smartphones, dat weet Gsmarena. De Mi 10T Pro is uiteraard het meest premium model en hij komt dan ook een 108 MP hoofdcamera, de krachtige Qualcomm Snapdragon 865-processoreen stevige accu en een 144 Hz-scherm. De Mi 10T behoudt die chipset, maar hij krijgt een 64 MP camera als hoofdsensor. Als laatste weten we dat ook het goedkopere Lite-model met ondersteuning voor 5G komt, maar dan met de nieuwe Qualcomm Snapdragon 750-processor.

Vergelijking van de telefoons

De Xiaomi MI 9T Pro ligt bovenop de Mi 9

Beschikbaarheid

We verwachten dat de Mi 10T-reeks bij ons op de markt zal verschijnen, en er zijn ook al gelekte prijzen voor het drietal. De Mi 10T Pro zal te koop zijn voor 599 euro, terwijl de Mi 10T 499 euro zal kosten. De Lite-versie heeft als laatste een prijskaartje van 300 euro. Welk van deze drie toestellen spreekt jouw het meeste aan? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk