Renders Xiaomi Black Shark 2 gaming-telefoon duiken op bij regulator

Renders Xiaomi Black Shark 2 gaming-telefoon duiken op bij regulator

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Gaming-telefoons

Gaming-telefoons zijn een vrij nieuwe ontwikkeling in de smartphonebranche. De Razer Phone is hiermee gestart in november 2017, waarop vervolgens Xiaomi en ASUS hier ook aan mee gingen doen met de Xiaomi Black Shark en de Asus ROG Phone. Nokia zou volgens een nieuwe teaser ook de trend willen volgen. Er staat ons een nieuwe telefoon voor gamers te wachten, want Xiaom's dochterbedrijf, Blue Shark gaat er binnenkort een lanceren. Mogelijk zal die de Black Shark 2 heten.

De aankomende Black Shark-smartphone is genoteerd op regulator TENAA met het modelnummer SKR-A0. De Black Shark-telefoon van de eerste generatie heeft hetzelfde modelnummer, wat hun relatie verduidelijkt. De TENAA-lijst bevat ook afbeeldingen van het apparaat, die een paar verschillen vertonen in vergelijking met zijn voorganger.

Renders van de Black Shark 2

Specificaties

De dubbele achtercamera's van de eerste generatie Black Shark waren horizontaal op de achterkant geplaatst, terwijl de nieuwe telefoon ze verticaal in het midden plaatst. De vingerafdruksensor bevindt zich ook onder de dual-camera set-up. Bij de eerste Black Shark-telefoon zagen we hem nog aan de voorzijde.

Volgens de nieuwe informatie zal de Black Shark 2 een 5,99-inch display hebben en - net als zijn voorganger - een 4000 mAh batterij. De rest van de specificaties, zoals de processor, RAM en opslagruimte zijn niet gedeeld. Het is waarschijnlijk dat de telefoon weer door de Snapdragon 845 wordt aangedreven en dat hij een stevige 8 GB ter beschikking zal hebben. De afmetingen van de telefoon zijn 160 x 75,26 x 8,7 mm.

Black Shark Xiaomi

De nieuwe Black Shark-telefoon kan volgens de TENAA-lijst in het vierde kwartaal van dit jaar worden gelanceerd. Het is nog niet duidelijk hoeveel hij zal kosten.

Via: GizChina, XDA-Developers

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk