Deze Xiaomi-toestellen krijgen de update naar Android 10 en MIUI 11

Deze Xiaomi-toestellen krijgen de update naar Android 10 en MIUI 11

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

MIUI 11 en Android Q

Android Q staat voor de deur en dus gaan fabrikanten stilletjes aan een planning opmaken waarin wordt geschetst wanneer de update voor elk van zijn toestellen arriveert. Dat is precies wat Xiaomi heeft gedaan, althans voor de updates in thuisland China. Toch geeft onderstaande lijst een goede indicatie van wat we in Nederland mogen verwachten, want updates van de globale versie van Xiaomi en Redmi-telefoons verschijnen doorgaans enkele weken later.

Met de komst van Android Q mogen we in één keer ook de nieuwe softwareschil verwachten voor Xiaomi-telefoons die MIUI 11 zal heten. Zoals je kan lezen in onze review van de Xiaomi Mi 9 bevat MIUI nog fouten en verbeterpunten, en hopelijk mogen we dus beterschap verwachten in de volgende versie. MIUI 11 zou nieuwe icoontjes en animaties bevatten, een systeembrede donkere modus en verschillende optimalisaties voor de accuduur en de prestaties van de telefoons.

Als jouw Xiaomi-telefoon nog niet op onderstaande lijst staat, wil dat niet per definitie zeggen dat hij nooit de Android Q-update zal ontvangen. Het kan ook betekenen dat de update zal worden uitgerold na het eerste kwartaal van 2020. We verwachten dat de Xiaomi Mi 9 en Mi Mix 3 als eerste de update ontvangen, omdat zij deel uitmaken van het Android Q-bètaprogramma.

Vierde kwartaal van 2019:

Eerste kwartaal van 2020

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk