Xiaomi 13-lancering in Europa: volg hier vanaf 16:00 uur de livestream

Xiaomi 13-lancering in Europa: volg hier vanaf 16:00 uur de livestream

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Vandaag is een spannende dag voor Xiaomi, want het lanceert officieel zijn nieuwe vlaggenschip Xiaomi 13 in Europa. Xiaomi ontwikkelde de telefoon samen met Leica en dat impliceert dat het merk, net als andere merken, wederom enorm inzet op de fotografiekunsten van het toestel. Echter belooft het ook andere slimme gadgets te onthullen. Kijk de livestream hier vanaf 16:00 uur mee.

Xiaomi 13

Xiaomi lanceerde een half jaar gelede nog zijn 12T- en 12T Pro: telefoons met flinke specificaties, waaronder een 200 megapixelcamera die we ook in de recent verschenen Samsung Galaxy S23 Ultra voorbij hebben zien komen. Niet dat Xiaomi er overigens de eerste mee was: die eer was aan Motorola een paar maanden eerder met zijn X30 Pro. Niet dat Xiaomi geen innovator is: het was het eerste smartphonebedrijf met een vingerafdrukscanner in het lcd-scherm en de eerste camera onder het scherm. Laten we ook het bizarre 360 graden-scherm niet vergeten.

Zou Xiaomi 13 met grote innovaties komen? De verwachtingen zijn dat vooral de sensor van 1 inch in de hoofdcamera de show zal stelen. Aan de andere kant zullen we daar wat betreft de aankondiging nog niet veel over kunnen zeggen: dat laten we de Chinese fabrikant laer bewijzen door zelf met de camera aan de slag te gaan. Eerst kijken wat Xiaomi precies aankondigt en daar kun jij van meegenieten.

Xiaomi 13-lancering in Europa: volg hier vanaf 16:00 uur de livestream

Opvolger van Xiaomi 12

Nieuwsgierig wat het vorige vlaggenschip van Xiaomi ook alweer inhield? We hebben vorig jaar uitgebreid beschreven wat de Xiaomi 12-serie allemaal kan. Je leest hier onze uitgebreide bevindingen van de Xiaomi 12 Pro.

De livestream over de onthulling van de Xiaomi 13-serie begint om 16:00 uur en je ken hem live volgen op het YouTube-account van Xiaomi, of gewoon via de video onderaan dit artikel. Wat hoop jij dat Xiaomi 13 brengt? Zijn er nog andere gadgets die je graag aangekondigd zou zien worden? Laat het ons weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk