'Xiaomi 12 laat wat langer op zich wachten in Nederland'

'Xiaomi 12 laat wat langer op zich wachten in Nederland'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Xiaomi 12 zal dit jaar wat later op de markt komen buiten China. Volgens geruchten mogen we de telefoon tegen het einde van de maand februari of begin maart verwachten. Vorig jaar werd de Mi 11 of 8 februari in Nederland en België voorgesteld.

Xiaomi 12-lancering buiten China

Xiaomi heeft zijn thuisland China vorige week laten kennis maken met zijn nieuwste toptoestel: de Xiaomi 12. Dat deed het merk op 28 december, precies dezelfde dag waarop het eerder de Xiaomi Mi 11 heeft aangekondigd in dat land. Alleen wijst alles erop dat de Xiaomi 12 dit keer langer op zich laat wachten buiten China, dat kwam MySmartPrice te weten.

Vorig jaar kwam Xiaomi op 8 februari in Nederland naar buiten met de Mi 11, maar volgens geruchten gaan we dit keer pas eind februari of begin maart alle details over het toestel horen. Uiteraard kwamen we door de Chinese lancering al meer te weten over de specificaties, maar Xiaomi wilde nog niets kwijt over de prijzen en beschikbaarheid van de Xiaomi 12 in Europa.

Xiaomi 12, Xiaomi 12X, Xiaomi 12 Pro

De Xiaomi 12-reeks bestaat dit keer uit de Xiaomi 12, de goedkopere Xiaomi 12X en de Pro-versie met zijn veelzijdigere cameraopstelling en groter scherm. De Xiaomi 12 en de Pro-telefoon werken met de nieuwe Snapdragon 8 Gen 1 van Qualcomm, terwijl de Xiaomi 12X op de markt komt met de Snapdragon 870. Hij heeft verder wel grotendeels dezelfde specificaties als de gewone Xiaomi 12. Het is ook nog niet bekend of al deze modellen bij ons zullen verschijnen. je ontdekt alles over deze toestellen in het onderstaande artikel.

De verschillende kleuren waarin de Xiaomi 12 in China verschijnt

De verschillende kleuren waarin de Xiaomi 12 in China verschijnt

De Xiaomi 12 zou omgerekend en inclusief BTW vanaf 620 euro bij ons te koop zijn. Kijk jij uit naar de wereldwijde lancering van de nieuwe smartphonereeks? Welk van de drie modellen spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Xiaomi? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk