Wolfgang AT-AS45D1 zaterdag voor €149 te koop bij Aldi

Wolfgang AT-AS45D1 zaterdag voor €149 te koop bij Aldi

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Wolfgang AT-AS45D1

Dit type heeft al eerder in de schappen van de supermarkt gelegen en zal vanwege zijn goede verkopen toen aanstaande zaterdag weer terugkeren. Wolfgang ziet naast de jongeren ook dat de Wolfgang AT-AS45D1 uitermate geschikt is voor de oudere gebruiker van 65 jaar en ouder. Deze groep groeit steeds harder als het om smartphonebezit gaat. Aan het begin van dit jaar gebruikte nog 'maar' 16 procent van deze groep een smartphone en nu is dat al gestegen tot boven de 30 procent.

Wolfgang AT-AS45D1

Specificaties

Dit toestel beschikt over een 4,5-inch IPS qHD-scherm met een verhouding van 960 x 540. Er ligt een Cortex-A7-chipset met een kloksnelheid van 1.2 GHz en 1 GB RAM onder dit scherm. Het interne geheugen van 4GB kan uitgebreid worden met een microSD-kaart tot 32GB. Aan de achterzijde zit een 5 megapixel-camera, aan de voorkant zit een camera met 0,3 megapixels.

Deze telefoon beschikt over de mogelijkheid om er twee SIMkaarten in te stoppen zodat je handig gebruik kunt maken van de meest voordelige abonnementen voor data en spraak, of voor zakelijk en privé-gebruik.

Beschikbaarheid

Zoals geschreven zal de Wolfgang AT-AS45D1 aanstaande zaterdag te koop zijn in de Aldi-fillialen in Nederland. Deze telefoon zal dan voor €149 van de hand gaan, maar zoals altijd zul je er wel snel bij moeten zijn.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk