WK Voetbal: de beste WK-apps voor Android #5

WK Voetbal: de beste WK-apps voor Android #5

Tom Enthoven

door Tom Enthoven

Laatst geüpdatet

Het aantal apps in de Play Store met betrekking op het aanstaande WK voetbal is behoorlijk groot te noemen en niet al die apps zijn even goed of mooi te noemen. In de aanloop naar het toernooi in Brazilië zoeken wij een aantal WK-apps bij elkaar die wij wel leuk, mooi en/of handig vinden.

Football Meister

Rond het aanstormende WK voetbal duiken overal om ons heen weer de nodige voetbalpooltjes op, waarbij je de uitslagen van alle wedstrijden moet voorspellen. Veel mensen willen wel graag een klein gokje wagen met hun collega's, vrienden of familie. Niet iedereen heeft echter tijd en zin om alle uitslagen van alle 64 wedstrijden in te kloppen op hun laptop of telefoon. Voor die mensen is Football Meister een echte uitkomst.

Met Football Meister hoef je alleen winst, gelijkspel of verlies in te vullen per wedstrijd en kun je je antwoord baseren op aanbevelingen data vanuit social media en voorspellingen van de 'crowd'.

Uiterlijk en functies

Het concept achter Football Meister is eenvoudig en het uiterlijk sluit daar prima bij aan. In feite bestaat de app alleen uit jouw voorspellingen en de resultaten daarvan, je profiel en de pools waarin je in meespeelt. Nadat je hebt ingelogd via Facebook, Google+ of je e-mailadres, kun je op de startpagina beginnen met jouw voorspellingen.

Hierbij hoef je alleen aan te geven welke ploeg wint of dat je een gelijkspel verwacht. Voor elke wedstrijd een druk op de knop, waarna er vanzelf doorgescrolld wordt naar de volgende partij. Voor je het weet heb je alle wedstrijden gehad en kun je achterover leunen.Het leuke hierbij is dat je je voorspellingen kunt baseren op wat anderen voorspeld hebben. Ook wordt er informatie uit social media gehaald die je kunt gebruiken om je een beetje te helpen bij de lastige wedstrijden.

Natuurlijk is een spel als dit alleen echt leuk als je het met anderen speelt en dus kun je met Football Meister heel gemakkelijk een pooltje opzetten voor vrienden of collega's. Door op 'Create pool' te drukken, verschijnt er direct een balkje waarin je de naam van de pool kunt invoeren. Als dit gebeurd is kun je bepalen welke wedstrijden er specifiek voorspeld moeten worden en wat de inleg voor de pool moet worden. Om de eer spelen kan natuurlijk ook, zoals in onze Androidworld Cup!

Beschikbaarheid

Wil jij ook meedoen met onze eigen Androidworld Cup en zonder veel moeite en inzet een voetbalpool spelen? Download dan snel Football Meister via onderstaande button.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk