Zomerweggeeffestijn: win de nieuwe LG Q60!

Zomerweggeeffestijn: win de nieuwe LG Q60!
Zoals we hebben beloofd geven we de komende zeven dagen elke dag een leuke prijs weg. Vandaag trappen we af met de nieuwe LG Q60!

LG Q60

LG bracht onlangs de LG Q60 uit in Nederland. Deze telefoon heeft een mooi groot scherm van 6,2 inch. Het scherm wordt aan de bovenzijde alleen onderbroken door een waterdruppelinkeping zodat de voorzijde bijna alleen maar uit beeldscherm bestaat.  

LG Q60 blauw voor en achter

Aan de achterzijde van de LG Q60 zitten drie camera's en aan de voorzijde zit een 13 megapixelcamera om selfies mee te maken. De hoofdcamera aan de achterzijde heeft een 16 megapixelcamera met phase detection autofocus en die lens wordt ook bijgestaan door een 2 MP dieptecamera. Met deze camera kun je scherptediepte toevoegen aan foto's. Hierdoor is op de foto het object op de voorgrond scherp en de achtergrond wazig. De derde camera is een 5 MP groothoeklens. Naast een snelle processor en 3 GB aan werkgeheugen heeft de LG Q60 een flinke accu van 3500 mAh waar je de dag wel mee kunt doorkomen.

Hoe win ik de LG Q60?

Dat is een goede vraag met een kort en eenvoudig antwoord. Beantwoord de vragen in het onderstaande formulier en laat je e-mailadres achter. Wij zullen over twee dagen uit de goede inzendingen de winnaar trekken. Deze persoon krijgt bericht via e-mail.

Kun je het formulier niet zien? klik dan hier

Lees meer over:
Site nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties