Wileyfox sluit kantoor in Nederland

Wileyfox sluit kantoor in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Wileyfox Benelux sluit kantoor

In februari van 2018 werden we opgeschrikt door treurig nieuws over Wileyfox. Het bedrijf had geen geld meer en daarmee ging het een faillissement tegemoet. Toch bleek even later dat Wileyfox van de afgrond was gered. Een andere smartphonefabrikant genaamd STK ging een joint venture aan met het bedrijf en daarmee kon Wileyfox zijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken en smartphones gaan uitbrengen.

Blijkbaar moeten de kosten toch verder gedrukt worden, want Wileyfox Benelux laat nu op Facebook weten dat deuren van het Benelux-kantoor op slot gaan. Dit doen zie via het volgende bericht: "Black Friday heeft voor Wileyfox Benelux een hele andere betekenis gekregen, per direct gaat ons Benelux kantoor dicht. Wij kunnen en zullen wij dus geen vragen meer behandelen en beantwoorden. Voor vragen met betrekking tot Wileyfox willen wij jou verzoeken contact op te nemen met Wileyfox UK, via Facebook of via de Care-app op jouw telefoon of de chat-app op wileyfox.com. Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en de vaak lovende woorden met betrekking tot onze service en snelheid van handelen, gemiddeld ontvingen wij zelfs 4,7 sterren! Helaas gaf dit geen zekerheid voor ons bestaan. Met trieste groet, :-( Team Wileyfox Benelux"

Helaas kunnen de Wilefox-gebruikers nu niet meer via Wileyfox Benelux hun vragen beantwoord krijgen. Hiervoor worden ze doorverwezen naar Wileyfox in het Verenigd Koninkrijk. Hier is het merk in 2015 gestart door een van de oprichters van Kazam. Kazam is weer opgericht door twee ex-medewerkers van HTC. Vragen zullen dus gesteld moeten worden in het Engels en dat is niet altijd even handig. Het is niet bekend of de verkoop van Wileyfox-smartphones in de Benelux gehandhaafd blijft.

Wileyfox Swift 2X

Bedankt voor de tip Robin!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk