Wileyfox is gered, nieuwe toestellen en Android 8.1 Oreo op komst

Wileyfox is gered, nieuwe toestellen en Android 8.1 Oreo op komst

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Wileyfox

Dit 'veel voor weinig'-merk is populair en veel mensen betreurden het nieuws dat ze waarschijnlijk failliet zouden gaan. Vooral diegene die al een Wileyfox bezitten maakten zich zorgen om de afhandeling van garanties en dergelijke. Vorige week schreven we al dat Wileyfox in overleg was met een andere partij uit het Verenigd Koninkrijk om samen verder te gaan. Gelukkig voor iedereen die Wileyfox een warm hart toedraagt is dit gelukt en is het bedrijf gered van de ondergang.

STK is een bedrijf dat ook smartphones produceert en verkoopt en ze zien in Wileyfox een ideale aanvulling op het portfolio. Men zal de beide merken naast elkaar blijven voeren omdat Wileyfox in een iets hoger prijssegment zit en ze elkaar daarmee niet in de weg zitten. Het bedrijf neemt ook alle garanties, support en dergelijke over zodat iedereen die al een Wileyfox in bezit had kan rekenen op ondersteuning.

STK heeft een licentie-overeenkomst gesloten met Wileyfox. Dat houdt in dat ze de toestellen produceren en mogen verkopen in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Zuid-Afrika. Binnen twee weken zullen de Wileyfox Swift 2, Wileyfox Swift 2 Plus en Wileyfox Swift 2X weer op voorraad zijn op de site. Er worden ook plannen gemaakt voor nieuwe toestellen in het tweede deel van 2018. Daarnaast werkt men aan de uitrol van Android 8.1 Oreo naar de Wileyfox 2-toestellen in de komende drie weken.

Beschikbaarheid

Iedereen met een Wileyfox kan dus opgelucht adem halen. De garantie en support blijven gewoon doorgaan, er komt een update aan naar Android 8.1 Oreo en we gaan dit jaar nog nieuwe toestellen zien. Je zou bijna denken dat het een sprookje is, eind goed al goed.

Bron: persbericht

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk