Wileyfox Swift 2X: beter scherm en grotere accu

Wileyfox Swift 2X: beter scherm en grotere accu

Wileyfox Swift 2X

Na de lancering van de Wileyfox Swift 2 en Swift 2 Plus komt er een derde variant op de markt: de Swift 2X. Deze smartphone toont veel gelijkenissen met de Plus-versie, maar ook een aantal verschillen, die we vooral zien bij het scherm.

Er is gekozen voor een 5,2 inch-scherm, waar de andere versies beschikken over een 5 inch-versie. De resolutie is tevens opgeschroefd naar full HD. Dit zorgt ervoor dat het scherm net iets scherper is en er minder tot geen afzonderlijke pixels meer gezien kunnen worden.

Door het toestel iets groter is, wordt ook de ruimte voor een accu iets ruimer, vandaar dat er gekozen is voor een 3000 mAh-accu ten opzichte van 2700 mAh in de Plus. Alhoewel de Wileyfox Swift 2X officieel nog niet bekend gemaakt is door de fabrikant, is het toestel wel al te vinden bij een aantal retailers.

Verder zien we onder andere een vingerafdrukscanner, 3GB RAMgeheugen en de Snapdragon 430. De behuizing van de Swift 2-serie is volledig gemaakt van metaal.

Swift 2X kopen

De Swift 2X is scherp geprijsd met een adviesprijs van € 259 en de pre-order is inmiddels al live. Zo is het toestel onder andere te bestellen bij Belsimpel. Met deze toevoeging zijn er drie toestellen in de Swift 2-serie, beginnend bij € 199 en de versie met de hoogste specs voor € 259.

Wileyfox

Wileyfox is nog een relatief jong merk en heeft zijn oorsprong in Engeland. Hier hebben een aantal ex-HTC-medewerkers een nieuw merk opgericht, allereerst opererend onder de naam Kazam. Een tweede subbrand werd geboren met Wileyfox waarbij er vooral gericht werd op een 'cleane' interface en goede betaalbare hardware. De toestellen van Wileyfox zijn over het algemeen betaalbaar en bieden een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Dank tipgevers

Wileyfox Swift 2X
3010 mAh
5.2 inch - 1920x1080 px
32 GB
Qualco Snapdragon 430

Meer info

Wileyfox Swift 2X
3010 mAh
5.2 inch - 1920x1080 px
32 GB
Qualco Snapdragon 430

Meer info

Lees meer over:
Wileyfox

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties