WhatsApp verbreekt record: 27 miljard berichten op één dag

WhatsApp verbreekt record: 27 miljard berichten op één dag

WhatsApp

WhatsApp blijft sterk groeien, inmiddels zijn er al 200 miljoen gebruikers die maandelijks actief zijn met WhatsApp. Werd er ouderjaarsavond 2012 een record gezet van 18 miljard berichten, hier zijn ze nog geen half jaar laten al ruim overheen op een 'gewone dag' met maar liefst 27 miljard berichten waarbij er 10 miljard verzonden zijn en 17 miljard ontvangen. Dit verschil heeft onder andere te maken met massaberichten, stel voor je stuurt een massabericht, dan is de ratio 1:10. Naast dit record aan berichten heeft WhatsApp een tijd geleden ook al bekend gemaakt dat ze 200 miljoen maandelijks actieve gebruikers hebben. WhatsApp is daarmee populairder dan ooit.

Beschikbaarheid

WhatsApp is beschikbaar voor bijna alle mobiele platformen, maar mist wel nog een webinterface. Het versturen van berichten kan alleen via een smartphone, tablets worden officieel niet ondersteund. Heb je nog geen WhatsApp, downloaden kan hier. Gebruik jij WhatsApp? Of een andere client zoals bijvoorbeeld Hangouts?

Via: TheNextWeb

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties