Problemen met video's downloaden op WhatsApp? Dit is de oplossing

Problemen met video's downloaden op WhatsApp? Dit is de oplossing

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Veel WhatsApp Beta-gebruikers hebben momenteel problemen met het afspelen van video's in chats. Ze worden niet gedownload en kunnen dus niet worden afgespeeld.

Problemen met WhatsApp video's

Het bekijken van video's in WhatsApp is voor velen niet mogelijk. Dat blijkt uit klachten die we op de redactie hebben ontvangen, maar ook op Twitter worden er problemen gemeld. WhatsApp-gebruikers geven op dit sociale netwerk aan dat video's niet worden gedownload en dat ze die dus niet kunnen bekijken. Ook de video's in WhatsApp Status zijn niet zichtbaar. Sommigen hebben al dagen last van dit probleem.

Dit probleem komt overigens niet bij iedereen voor. Gebruikers van de stabiele versie van WhatsApp kunnen wel video's downloaden en bekijken.

Problemen met video's downloaden op WhatsApp? Dit is de oplossing

Gelukkig heeft WhatsApp een oplossing voor het probleem en die is heel simpel: een update. Je kan de app dus het beste updaten in de Google Play Store (via deze link) en dan kan je weer video's downloaden en bekijken. Heb jij ook problemen met de video's in WhatsApp gehad? Laat het weten in de poll hieronder.

Heb jij problemen met WhatsApp video's?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk