WhatsApp storing: app crasht bij het opstarten

WhatsApp storing: app crasht bij het opstarten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Woensdagochtend zijn er problemen ontstaan met de chatapp WhatsApp. De app crasht bij het opstarten. Het probleem komt wereldwijd voor, en de oorzaak is niet bekend.

WhatsApp storing

Androidworld-lezer Dio laat ons vanochtend vroeg weten WhatsApp bij veel gebruikers niet werkt. De app crasht meteen bij het opstarten en Dio ging meteen op onderzoek uit: “Als je wifi uit zet en de cache van Whatsapp verwijderd, kun je de app gebruiken. Zo gauw je wifi weer aanzet, crasht de app.” Helaas blijkt dit toch niet te werken.

Op Reddit stromen de klachten binnen over dit probleem en dat geldt ook voor Allestoringen.nl. Veel WhatsApp-gebruikers gaan naar Twitter om medeslachtoffers te zoeken. Redditor ArnyminerZ· heeft een voor hem werkende oplossing gevonden. Hij heeft een vorige versie van WhatsApp geïnstalleerd via APKMirror.

Op de redactie blijft de chatapp bij de een crashen en bij de ander werkt ze naar behoren. Het lijkt er dus op dat niet iedereen dezelfde problemen ervaart. WhatsApp heeft nog niet gereageerd op de storing. Het is dus niet bekend wat de oorzaak is en hoelang de storing zal gaan duren.

Ben jij WhatsApp-gebruiker en crasht de app bij jou ook? Heb je misschien al een oplossing gevonden? Laat het ons weten in de poll en de reacties.

Heb jij last van de WhatsApp storing?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk