WhatsApp krijgt grote designupdate: nieuwe iconen en kleuren

WhatsApp krijgt grote designupdate: nieuwe iconen en kleuren

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

WhatsApp is al een tijdje bezig met een grote designupdate voor zijn app. Deze update zal de app een modernere uitstraling geven, met nieuwe iconen en kleuren. De update is nog in ontwikkeling, maar we kunnen alvast een voorproefje geven van wat we kunnen verwachten.

Nieuw design voor WhatsApp op komst

Een van de meest opvallende veranderingen is de nieuwe kleur van de topbalk van de app. Deze balk is in het nieuwe design helemaal wit, in plaats van groen. Dit geeft de app een modernere uitstraling en maakt het ook makkelijker om de app te gebruiken in lichte omgevingen.

voorbeeld van grote designupdate voor whatsapp met nieuwe iconen en kleuren

Daarnaast krijgt WhatsApp ook nieuwe iconen. Deze iconen zijn ontworpen om de app een meer moderne uitstraling te geven en om de visuele aantrekkingskracht van de app te verbeteren. De nieuwe iconen zijn onder andere beschikbaar in de app-instellingen en op het scherm met chatinformatie.

WhatsApp krijgt ook een nieuwe groene kleur als overheersende themakleur voor zowel de lichte als de donkere modus. Daarnaast krijgt de chatbubbelkleur voor de donkere modus en de zwevende actieknop een nieuw jasje.

Gerelateerde artikelen

De nieuwe interface met nieuwe iconen en kleuren is nog in ontwikkeling en zal in een toekomstige update van de app beschikbaar zijn. Zodra er meer bekend is over het nieuwe uiterlijk van WhatsApp, lees je dat natuurlijk op Androidworld. Als jij het nieuwe design van WhatsApp ziet, zien we dat graag via dit e-mailadres (graag inclusief screenshot). Je kan ons ook bereiken in onze Androidworld-community op Telegram.

Wat vind jij van de nieuwe designupdate voor WhatsApp? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Alle WhatsApp-tips op Androidworld

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk