WhatsApp komt binnenkort met gigantische hart-emoji

WhatsApp komt binnenkort met gigantische hart-emoji

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

WhatsApp werkt momenteel aan een nieuwe versie van de hart-emoji, extra grote en geanimeerde hart-emoji. Ze komen als eerste naar WhatsApp Beta en later naar iedere WhatsApp-gebruiker.

Huidige WhatsApp hart-emoji

Je kent natuurlijk wel de hart-emoji die je onder andere kunt versturen via WhatsApp. Misschien heb je er zelf ook wel eens eentje naar iemand verstuurd, omdat jij als echte 'Don Juan' aan iemand wilde laten weten dat je hem of haar lief, leuk en/of aardig vond? Toch zou je hierin misschien iets meer keuze willen hebben, en misschien wel een gigantisch groot kloppend hart naar iemand willen versturen. Dit omdat jouw hart niet kan stoppen met kloppen als je hem of haar ziet, en gelukkig maar.

WhatsApp wil jouw liefdevolle gedachtes nu laten uitkomen. Ze zijn namelijk van plan om grote geanimeerde hart-emoji's uit te brengen. En ook nog eens in meerdere kleuren.

Gerelateerde artikelen

Verschillende kleuren

Volgens WABetainfo is de functie momenteel nog in ontwikkeling en werkt WhatsApp er momenteel hard aan om deze klaar te stomen voor een bètaprogramma. In deze bèta moeten gebruikers dan de beschikking hebben over zes verschillende kleuren van het geanimeerde hart. Dit moeten de volgende kleuren gaan worden: rood, oranje, geel, groen, blauw, paars. Daarnaast zal het hart ook in een witte en zwarte variant verstuurd kunnen worden.

WhatsApp komt binnenkort met gigantische hart-emoji

Verschillende kleuren hartjes op WhatsApp. Afbeelding: WABetainfo.

Wanneer beschikbaar?

Het is nog niet bekend of en wanneer de functie met hierin de geanimeerde hartjes uiteindelijk uitgerold zal worden en of deze dan beschikbaar komt voor Android. WhatsApp testte deze functie namelijk al eerder voor iOS-apparaten, maar heeft deze nog altijd niet officieel uitgegeven. Omdat WhatsApp de hart-emoji allereerst naar zijn bètaprogramma brengt, hebben we de stille en liefdevolle hoop dat de functie binnenkort voor iedereen beschikbaar zal zijn. We houden het voor je in de gaten.

Lees hier meer nieuws over WhatsApp
WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk