WhatsApp krijgt categorieën en favorieten-functie voor gif'jes

WhatsApp krijgt categorieën en favorieten-functie voor gif'jes

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Gif'jes in WhatsApp

Het is natuurlijk al een tijdje mogelijk om gif'jes te versturen direct via WhatsApp. Hiervoor klik je op het smiley-icoontje links in de tekstbalk om vervolgens onderaan in beeld op 'GIF' te klikken. Hier kan je zoeken in gifjes of in een eindeloze lijst scrollen. Hoe dit eruit ziet zie je in de afbeeldingen hieronder.

In de meest recente bèta-versie van WhatsApp worden er echter aan nieuwe functies gewerkt op het gebied van gif'jes. Het gaat hier onder andere om het weergeven van alle gif'jes in zes verschillende categorieën. Deze zijn Trending, Lol, Liefde, Verdrietig, Blij en Dansen.

Helaas is het nog wel even wachten tot de nieuwe functies eraan komen. WABetaInfo laat weten dat in de bèta-versie 2.18.93 de functies nog onder ontwikkeling zijn en daarom nog niet geactiveerd. Er is ook nog geen datum beschikbaar wanneer dit wel het geval zou zijn. Wel wordt er genoemd dat de gif-functies 'very soon' beschikbaar komen. Tot die tijd gewoon dus gewoon lekker handmatig opzoek naar je favoriete gif'jes.

Eerder al voegde WhatsApp de functie toe om video's als gif'jes te versturen en kan je ook via Google Gboard direct gif'jes versturen in WhatsApp zelf. Ook komen er geanimeerde stickers aan voor de populaire chat-app. Kortom, genoeg om naar uit te kijken als je van dit soort dingen fan bent!

Bron: WaBetaInfo

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk