WhatsApp Bèta laat je straks reeds verstuurde foto's bewerken

WhatsApp Bèta laat je straks reeds verstuurde foto's bewerken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

WhatsApp Bèta - Quick Edit-functie

WhatsApp komt in de toekomst met een nieuwe functie voor zijn bèta-app waarmee je verstuurde en ontvangen foto's snel kunt bewerken. De functie heet ‘Quick Edit Media’ en komt binnenkort naar de bètaversie van WhatsApp.

Je kan met deze functie dus foto's bewerken die je al een keer in een (groeps)chat hebt verstuurd. Op deze manier kun je vanuit de app een bestand bewerken en opnieuw versturen. Dit kan met de reeds bekende mogelijkheden zoals het bijsnijden van een foto, stickers, emoji, tekst of een eigengemaakte tekening toevoegen.

WhatsApp beta Quick Edit

De bewerkte foto zal het originele bestand niet overschrijven. Je bespaart hiermee dus het interne geheugen. De bewerkte kopie zal wel zichtbaar zijn in de chat. Je ziet dus twee vergelijkbare bestanden en dat is dus geen bewerk- en vervangen-optie zoals messengers als Telegram hebben.

Dit is geen wereldschokkende functie maar wel een uitkomst voor de mensen die foto's graag aanpassen en opnieuw willen versturen.

WhatsApp beta Quick Edit

Tik hier om het gif'je af te spelen

WhatsApp werkt ook nog aan een nieuwe functie voor zijn bèta-app waarmee je Status-updates die gedempt zijn, kan verbergen en de mogelijkheid om statusupdates te delen met andere apps.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk