Ben je WhatsApp bètatester en opent de app niet? Dit is de oplossing

Ben je WhatsApp bètatester en opent de app niet? Dit is de oplossing

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Sommige mensen die WhatsApp Beta gebruiken, kunnen sinds vandaag de app niet meer openen. Dit is de oplossing voor het probleem.

WhatsApp Beta wordt niet geopend

Versie 2.23.7.12 van de bètaversie van WhatsApp kan door een aantal gebruikers niet opgestart worden. Zij krijgen een foutmelding te zien waarin staat dat de app geüpdatet moet worden. De bestaande versie zou verouderd zijn. Zodra zij op de download-knop tikken om de app bij te werken, zien ze dat er geen update beschikbaar is in de Play Store.

Melding van Raoul in de Androidworld Telegram-groep

Melding van Raoul in de Androidworld Telegram-groep

Ik ben beta tester van WhatsApp, en sinds gister kan ik de app niet meer in want ik zou de app moeten updaten. Echter is er geen update in de playstore... Ben ik de enige met dit probleem?

Vraag van Dr. Fey aan Androidworld

Er circuleren wat workarounds op sociale media. Van het aanpassen van de datum op je telefoon tot het installeren van een oudere versie of het verlaten van het bètaprogramma van WhatsApp. Die laatste schijnt niet te werken. Hoe dan ook, de beste oplossing geeft WhatsApp zelf. Het bedrijf heeft inmiddels via Twitter laten weten dat er een nieuwe bètaversie van de app beschikbaar is: “We hebben het probleem opgelost en 2.23.7.14 bèta is nu beschikbaar op onze website en zou binnenkort live moeten zijn in de Google Beta Store.”

Je kan dus al updaten naar de nieuwste versie, zelfs als de Play Store aangeeft dat er geen nieuwe versie beschikbaar is. Download hiervoor dit installatiebestand via de website van WhatsApp. Dat is alles!

Werkte dit voor jou? Laat het ons weten in de reacties. Ben je er nu klaar mee en wil je stoppen met het testen van WhatsApp Beta? Dan kun je de stappen in dit artikel volgen om het bètaprogramma van WhatsApp te verlaten.

Gerelateerde artikelen

Alle WhatsApp-tips

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We vullen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik. Hieronder vind je alvast de meest gelezen WhatsApp-tips op Androidworld.

De populairste WhatsApp-tips

Bedankt Raoul en Dr. Fey!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk