WhatsApp: 350 miljoen gebruikers wereldwijd

WhatsApp: 350 miljoen gebruikers wereldwijd

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

WhatsApp

WhatsApp is een erg populaire berichtendienst, die volgens sommigen alleen maar ruzie veroorzaakt, maar groeit erg hard als het gaat om gebruikers. In juni waren er 250 miljoen gebruikers, eind september 300 miljoen en nog geen maand later is dat aantal al gestegen naar 350 miljoen. Inmiddels zijn er meerdere kapers op de kust, zoals bijvoorbeeld MessageMe, BBM, (binnenkort) Twitter, Facebook Messenger en vele anderen. Zie hier een vijftal alternatieven voor WhatsApp.

Beschikbaarheid

WhatsApp is gratis te downloaden, maar uiteindelijk worden er wel jaarlijkse kosten in rekening gebracht. Voor €0,79 kun je een jaar lang gebruik maken van deze dienst en naar hartenlust berichten, media en andere gegevens versturen. Wil je meer weten over WhatsApp, check dan de ultieme WhatsApp-gids.

Via NU.nl

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk